The Road Symposium, het grootste ondernemers symposium van Zuid Nederland is terug!

Wat is de sleutel tot succes van Nederlands grootste ondernemers? Op 19 april organiseert de Academic Business Club de 14e editie van The Road Symposium. Dit is het grootste symposium over ondernemerschap van Zuid-Nederland georganiseerd door en voor studenten.


Wo 7 Apr 2021

Het is een avondvullend evenement gericht op ondernemerschap met als hoofddoel het stimuleren van ondernemerschap. Afgelopen jaren was The Road Symposium met 750 deelnemers helemaal uitverkocht in Theaters Tilburg. Dit jaar zijn er 1000 gratis kaarten beschikbaar om deel te nemen aan de online live-stream vanuit de Tilburgse high-tech studio, First Impression! Grijp je ticket nu op www.theroadsymposium.nl

De dagvoorzitter is dit jaar niemand minder dan Sander Schimmelpenninck. Iedereen kent hem als de oud-hoofdredacteur van de Quote & de goed beluisterde zelfspodcast. Maar daarnaast is hij ook een ondernemer in hart en nieren.

Hij noemt zichzelf kritisch en heeft een goed onderbuik gevoel. Hij vindt dat een goede hoofdredacteur enerzijds moet kunnen schrijven, en anderzijds moet kunnen managen. Daarnaast vindt hij het hebben van een langetermijnvisie hebben ook erg belangrijk. Sander zal de host zijn van de avond en het in goede banen leiden. Hij zal de sprekers aankondigen.

Een van de sprekers deze avond is Raymond Cloosterman. Hij wist zijn cosmeticabedrijf Rituals uit te bouwen tot een wereldmerk met meer dan 1000 verkooppunten over de gehele wereld. ‘If you can dream it, you can do it,’ is de favoriete quote van deze succesvolle ondernemer. Tijdens de avond zal Raymond zijn sleutel tot succes onthullen en ingaan op het bouwen van een wereldmerk. De 2e spreker bevindt zich in de top 100 lijst van jonge selfmade miljonairs in Nederland, Joep Gommers.

Hij heeft geen opleiding gevolgd maar leerde zichzelf hacken vanaf zijn 14e levensjaar. Zijn passie voor hacken heeft hij weten te vertalen in zijn bedrijf EclecticIQ, een cybersecurity bedrijf dat overheden en bedrijven beschermt tegen terrorisme en spionage. Inmiddels staat hij op in de top 100 lijst van jonge selfmade ondernemers van Qoute. Joep zal tijdens de avond ingaan op de uitdagingen van jong ondernemen, en hoe hij deze heeft overwonnen.

Wil jij hierbij zijn? Bestel dan snel je ticket op theroadsymposium.nl

The Road Symposium 2021 | 19 April 2021, 19:30

 

< Alle nieuwsberichten