‘Een unieke samenwerking met Cookaholics is de basis voor dit culinaire concept’, vertelt Gerard Arink, algemeen directeur van de Tilburg Trappers, trots. ‘Door cateringbedrijf Cookaholics te betrekken hebben we de mogelijkheid om restaurants uit te dagen om bij de Tilburg Trappers te komen koken.’ Gijs van der Velden, eigenaar van Cookaholics, vertelt: ‘Wij zijn gewend om op restaurantniveau te acteren en vinden het erg leuk om de culinaire top van regio Tilburg te ondersteunen en faciliteren zodat zij kunnen komen koken bij de Tilburg Trappers.’
De eerste data zijn bekend. De face off wordt 1 november verzorgd door Cookaholics. Gevolgd door een samenwerking met restaurant de Houtloods op 15 november. 22 november is La Nouvelle Auberge aan de beurt en 6 december zal Restaurant Hugo uit Waalwijk zijn opwachting maken. In het nieuwe jaar komen toprestaurants Kok Verhoeven en nieuw te openen restaurant Alma uit Oisterwijk langs. Met Hofstede de Blaak en het met een Michelinster bekroonde restaurant Monarh lopen de gesprekken nog.
Een belangrijk onderdeel van dit concept is het feit dat niet alleen sponsoren of seizoenkaarthouders van Trappers, maar ook andere liefhebbers van lekker eten en topsport welkom zijn. Door middel van verschillende arrangementen kun je het hapje eten combineren met bijvoorbeeld een business-lounge ervaring of juist ter aanvulling van een regulier wedstrijdbezoek.