Tilburg University nieuwe business partner van Station88

Tilburg University heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien.


Wo 16 Jun 2021

Tilburg University heeft kennisbenutting als derde kerntaak, naast onderzoek en onderwijs. Vandaar staat ondernemerschap hoog in het vaandel en bundelen we onze ondernemerschapsactiviteiten onder de naam IQONIC. We stimuleren ondernemerschap, genereren impact en streven ernaar dat onze studenten en onderzoekers een ondernemersgeest combineren met een kritische blik op de samenleving.

Een breed (regionaal) netwerk is hierin essentieel. IQONIC vertegenwoordigt en ondersteunt alle aspecten van ondernemerschap binnen Tilburg University. Wij helpen onze studenten, onderzoekers, medewerkers en alumni hun ondernemende mindset verder te ontwikkelen, om zo het verschil te maken.

We doen dit door creativiteit en innovatie te stimuleren én te ondersteunen. Tilburg University biedt ook academisch onderwijs op het gebied van ondernemerschap; bestaande uit volledige bachelor- en masteropleidingen, een minor en afzonderlijke vakken tijdens de bachelor- en masteropleiding.

De samenwerking met Station88 en het partnernetwerk is zeer waardevol voor Tilburg University en haar studenten. IQONIC organiseert een breed scala aan events op het gebied van ondernemerschap, en zal hierin vaker gaan samenwerken met Station88. Samen kunnen we de startups laten accelereren.

Edward van de Pol, directeur Knowledge Transfer Office: ‘Als mede grondlegger van Station88 ben ik trots op de essentiële rol die zij spelen in het hoogwaardige partner netwerk dat zij hebben opgebouwd voor ondernemers in de regio. Tilburg University maakt daar graag onderdeel van uit om kennis en kunde in de regio te ontsluiten voor onze ondernemende studenten, wetenschappers en alumni. Vanzelfsprekend zetten wij ook graag onze academische kennis en onderzoekscapaciteit in voor innovatieve ondernemers in de regio Midden-Brabant. We zien uit naar de succesvolle resultaten die deze samenwerking gaat opleveren voor ondernemers en de regio.’

< Alle nieuwsberichten