Tips om snel uw huis te verkopen

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, denkt u vaak als eerste aan makelaar. Er zijn echter snellere manieren om uw huis te verkopen. Uw huis te koop zetten bij een makelaar geeft namelijk niet altijd de garantie dat uw huis ook daadwerkelijk snel verkocht wordt.


Ma 1 Mrt 2021

Soms heeft u echter simpelweg de tijd niet om op een verkoop te wachten, vanwege dubbele lasten of emigratie.

Redenen om te kiezen voor een vastgoedspecialist
Er zijn legio redenen waarom u ervoor kiest om uw huis snel te willen verkopen. Wellicht heeft u een woning geërfd en betaalt u daar nu dubbele lasten voor. Of u heeft geen tijd of zin om de woning te onderhouden. Een scheiding kan ook aanleiding zijn voor het snel willen verkopen van uw woning. Het kan ook voorkomen dat u in de schuldsanering zit en wilt voorkomen dat uw huis in een executieverkoop terecht komt. Een snel naderend pensioen, verhuizing of emigratie naar het buitenland kunnen ook redenen zijn waarom u uw woning snel wilt verkopen. Wat uw reden ook is, een vastgoedmakelaar zal u altijd binnen enkele dagen een aanbod doen, mits er voldoende interesse is voor de woning.

Van eerste aanbod tot uitbetaling; alles binnen een paar weken geregeld
Bij Bagro Vastgoed ontvangt u binnen drie werkdagen een aanbod. Gaat u akkoord, dan plant Bagro Vastgoed vrijblijvend een afspraak met u in om alle details te bespreken en een definitief bod uit te brengen. Gaat u met dit definitieve bod akkoord, dan wordt de koopakte in orde gemaakt. U dient dan de benodigde papieren aan te leveren om de verkoop rond te maken. Vervolgens betaald Bagro binnen enkele dagen het overeengekomen bedrag uit op uw rekening. Dit hele traject, van eerste aanbod tot uitbetaling kan daardoor al binnen enkele weken geregeld zijn. Dit biedt een groot voordeel ten opzichte van ‘traditionele makelaars’, waarbij dit proces vele weken, soms zelf maanden in beslag kan nemen.

Werkzaam op meerdere locaties in Nederland
Wilt u snel uw woning verkopen? Bagro Vastgoed zit met verschillende locaties verspreid over Nederland. Met een werkveld in o.a. Roosendaal, Bergen op Zoom, Tholen, Nijmegen, Breda en Dordrecht kunt u op veel locaties terecht.

< Alle nieuwsberichten