Uitbreiding The People Group met TPG Consultancy

The People Group breidt haar activiteiten uit door een nieuw label toe te voegen aan de groep, TPG Consultancy. Dit label zal als zelfstandige organisatie opereren binnen de groep en zal ook de verbinding zoeken met de andere labels.


Do 11 Jul 2019

Hierdoor kan het Brabantse bedrijf met inmiddels circa 300 medewerkers, een in Nederland unieke en gevarieerde oplossing bieden rondom technische vraagstukken. 

‘Door de toenemende vraag naar een technische totaaloplossing is het een logische strategische keuze om TPG Consultancy op te starten. Zeker ook omdat die totaalvraag gepaard gaat met een toenemende vraag naar het oplossen van technische complexe en bedrijfskundige vraagstukken’, zegt Bas van Laar, directeur en oprichter van The People Group. The People Group is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het inmeten en ontwerpen van infrastructuur in de breedste zin van het woord. Naast het meten, ontwerpen en het beoordelen en begeleiden van projecten, levert het bedrijf uit Nieuwkuijk software en trainingen om processen te standaardiseren en optimaliseren. Consultancy vult dit optimalisatieproces verder aan op technisch bedrijfskundig niveau.

De beste mensen beschikbaar
TPG Consultancy legt de focus op innovatie, vernieuwing en optimalisatie van bestaande processen en is gericht op het verbinden en in staat stellen van medewerkers om te werken aan de optimale klantgerichte organisatie. De beste mensen worden beschikbaar gesteld waarbij TPG Consultancy vanuit vakmanschap investeert in het trainen, opleiden en ontwikkelen van bedrijfsspecialisten, project- en (interim)management. Hiervoor worden er ook samenwerkingsverbanden aan gegaan met Hogescholen en Universiteiten. ‘Je wordt pas echt goed als je de tijd neemt om mensen te trainen en te laten groeien. Goede mensen maken het verschil en brengen een organisatie naar een hoger niveau. Dat betekent dus helpen ontwikkelen, werken, van elkaar leren en door blijven leren. We stellen de beste mensen met ervaring beschikbaar door middel van trainingen op zowel hard- als soft skills en slaan een brug tussen afgestudeerde studenten door traineeships op maat’, vertelt Marcel Menting.

De leiding
The People Group Consultancy komt onder leiding van Marcel Menting. Afgelopen jaren werkte hij voor verscheidene opdrachtgevers. Bij KPN was hij Program Director voor de landelijke glasvezel uitrol en Director Infra Construction. Andere labels uit de groep zijn o.a. TPG Software & Trainingen en TPG Boven- en Ondergrondse Infra. De Groep bestaat inmiddels 13 jaar en opereert vanuit Nieuwkuijk, Almere en Düsseldorf.

< Alle nieuwsberichten