Van de Sanden Schoonmaakdiensten bestaat 40 jaar!

Deze week bestaat Van de Sanden Schoonmaakdiensten precies 40 jaar! Wat is er veel veranderd. 40 jaar geleden maakte Theo offertes op een typemachine, foutjes werden weggewerkt met tipp-ex.


Do 25 Jun 2020

De ladders waren van hout en arbo-regelgeving bestond praktisch niet. Inkomsten en uitgaven werden nauwkeurig met de hand bijgehouden in het kas-bankboek en de planning waren wat krabbels op een post-it. Achteraf is het altijd makkelijk praten natuurlijk, maar: wat vliegt de tijd.

Deze mijlpaal vieren in Corona tijden gaat natuurlijk niet zoals gepland. Ondanks dat hebben we toch uitgebreider dan verwacht stil gestaan bij deze bijzondere gelegenheid. We werden overladen met bloemen en felicitaties van vrienden, familie, klanten en leveranciers. Als klap op de vuurpijl had ons team in het geheim tóch wat voorbereid: we werden onder een luid gezongen ‘lang zullen ze leven’ opgewacht met gigantische spandoeken, taart en een prachtig bloemstuk. Een zeer geslaagde en gewaardeerde verrassing! En ja, dat alles keurig op anderhalve meter afstand op het parkeerterrein.

Een hartverwarmende dag was het dus. Dit jubileum maakt ons dan ook apetrots: op de opgebouwde relaties en fijne samenwerkingen, het gekregen vertrouwen en alle mooie jaren. Een hartelijk dank aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen. Wij gaan ons uiterste best doen om de komende 40 jaar net zo mooi te maken. En dat groots vieren, dat halen we geheid snel in!

< Alle nieuwsberichten