Van Mossel neemt activiteiten Ford Luijbregts Valkenswaard over

Ford Luijbregts in Valkenswaard draagt per 1 maart haar officiële dealerschap over aan de Van Mossel Automotive Groep. De Groep kent 14 Ford vestigingen. De medewerkers gaan over naar de vestigingen Van Mossel Ford Eindhoven en Van Mossel Ford Weert.


Vr 31 Jan 2020

Recent vergrootte Van Mossel haar belang in Ford in Zeeland en Noord-Brabant met de overname van vier vestigingen van Autobedrijf Van Putten en twee vestigingen van mobiliteitsgroep Automotions.

Veilige toekomst
Beide bedrijven zijn echte familiebedrijven met veel passie voor het werk. Bart Luijbregts vertelt: ‘Na een intensief verkenningstraject zijn we met Van Mossel tot de positieve conclusie gekomen dat we onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Groep. We delen dezelfde normen en waarden en vertrouwen er volledig op dat ook onze klanten hun weg snel kunnen vinden naar een voor hen nieuw bedrijf met vertrouwde gezichten. Tezamen met factoren als inkoopvoordelen en schaalgrootte zullen zij voortaan alles op het gebied van automotive onder één dak vinden bij de vestigingen Van Mossel Ford Eindhoven en Van Mossel Ford Weert.’ Eric Berkhof voegt hieraan toe: ‘We zijn zeer verheugd de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Uiteraard ontvangen we de klanten van Luijbregts met open armen bij de twee genoemde vestigingen.’

Over Van Mossel Automotive Groep
De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi en MG. Verder exploiteert zij 7 Occasion vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 82.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met circa 3.300 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa 2,5 miljard euro op jaarbasis.

< Alle nieuwsberichten