Van Mossel winnaar publieksprijs Online Dealer Awards

Van Mossel Automotive Groep heeft de publieksprijs gewonnen van de Online Dealer Awards in de categorie ‘Meest originele online actie 2017’. Dit maakte de organisator van de prijs, marketingbureau DTC Media, vanavond bekend tijdens een feestelijke avond in Hilversum.


Do 14 Dec 2017

De ‘Online Dealer Awards’ is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor de beste online autodealers van Nederland, opgesplitst in een vakprijs en publieksprijs. Dealerbedrijven konden zich voor de prijs kandideren via de website van de Online Dealer Awards. Zowel #DCDW als Marktplaats zijn partners van dit initiatief van DTC Media. Uit de inzendingen is vervolgens een aantal kanshebbers per categorie genomineerd. Zij werden beoordeeld door een vakjury (waaronder vakblad Automotive) voor de vakprijs; voor de publieksprijs kon worden gestemd op onlinedealerawards.nl. En dat laatste is massaal gedaan. Van Mossel Automotive Groep kon zich hierdoor verzekeren van de publieksprijs. De actie betrof de Volkswagen showroom actie welke met veel succes via DTC en door middel van een big data Adwords campagne is verricht.

Blijk van vertrouwen
Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: 'Online is meer en meer verweven in onze hele organisatie en daarmee een belangrijk onderdeel van ons handelen geworden. Het afgelopen jaar hebben wij veel geïnvesteerd in online zichtbaarheid en de digitale customer journey. Online acties zoals deze maken hier onderdeel van uit. Dat wij de publieksprijs gewonnen hebben zien wij als een blijk van vertrouwen en versterkt ons geloof dat we met onze online strategie de juiste weg zijn ingeslagen.'

Over Van Mossel Automotive Groep
De Van Mossel Automotive Groep is in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een top speler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt 70 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel. Verder exploiteert zij drie Mega Occasion Centra en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van zo’n 60.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, DirectLease en J&T Autolease. Met bijna 1.600 medewerkers realiseert de groep een omzet van meer dan €1 miljard op jaarbasis.

< Alle nieuwsberichten