Vebego neemt groenbedrijf Brouwers Groenaannemers over

Facilitair dienstverlener Vebego heeft Brouwers Groenaannemers overgenomen, één van de toonaangevendste groenbedrijven van (West-)Brabant.


Ma 3 Sep 2018

Het Limburgse familiebedrijf Vebego krijgt 80 procent van de aandelen in handen. De overige 20 procent behoren toe aan directeur Ronald Kusters van Brouwers Groenaannemers, die de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen houdt.

Vebego blijft alert op verdere uitbreidingsmogelijkheden
Mededirecteur René Beskers neemt afscheid van de Brabantse onderneming, maar zal Vebego wel gaan ondersteunen bij het verder vormgeven van haar ambities in de groensector.

Niel Cortenraad, divisiedirecteur bij Vebego: 'Brouwers Groenaannemers is een innovatief, op duurzaamheid gericht familiebedrijf, dat vooral actief is in een regio waarin Vebego nog ondervertegenwoordigd was. Met de overname versterken we onze positie in de landelijke top 5 van groenbedrijven. De komende tijd blijven we alert op verdere uitbreidingsmogelijkheden van onze groenportefeuille, om daarmee onze groeiambities in deze sector verder gestalte te geven.'

Brouwers heeft jaaromzet van 15 miljoen euro en 106 medewerkers
Brouwers Groenaannemers uit De Moer (gemeente Loon op Zand) verricht advies-, ontwerp-, aanleg- en beheerwerkzaamheden van groenprojecten voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Daardoor kan de onderneming klanten volledig ontzorgen. Het groenbedrijf – met een jaaromzet van 15 miljoen euro – heeft 106 medewerkers. Zij blijven na de overname gewoon in dienst. Brouwers Groenaannemers blijft zelfstandig onder de huidige naam opereren, maar gaat wel intensief samenwerken met andere bedrijven uit de Vebego-familie.

< Alle nieuwsberichten