Veldsink - De Lind: Trots op ons 40-jarig jubileum

40 jaar geleden werd Veldsink Advies opgericht door Jan en Elly Veldsink. Vanuit de slaapkamer werkten zij dag én nacht, om Veldsink Advies tot een waar succes te maken. En dat lukte! Als assurantie- en financieel adviesbureau, werden ze een échte local hero in het Brabantse Nuenen.


Ma 17 Jun 2019

Nu, 40 jaar later, is de slaapkamer ingeruild voor een prachtig pand als hoofdkantoor. Inmiddels is ook de capaciteit van twee oprichters gegroeid naar zo’n 300 medewerkers, verdeeld over 42 vestigingen en dit aantal groeit nog steeds! Jan en Elly Veldsink hebben inmiddels het stokje overgedragen aan ons, hun zoon en dochter: Henri en Jeannette Veldsink. Met veel liefde en plezier staan wij nu aan het roer van Veldsink Advies.

Het zijn inmiddels 40 jaren vol prachtige verhalen, hard werken, mooie samenwerkingen en vooral heel veel plezier. En dát noemen we de wondere wereld van Veldsink. Daar zijn we dan ook ontzettend trots op: het is toch een beetje een wens die uitkomt om je passie zolang te mogen uitoefenen en daar succesvol in te zijn.

Ze zijn dankbaar dat ze al zo lang in de running mogen zijn en dat klanten ons nog steeds weten te vinden en ons hun financiële vraagstukken toevertrouwen. Ze zullen zichzelf dan ook altijd blijven inzetten om iedere klant volledig en persoonlijk te helpen!

Zij dagen je uit om een wens te doen!
Eén van de wensen van Veldsink Advies is en gaat nog steeds in vervulling: ze hebben al 40 jaar op de teller staan en zijn nog steeds in volle bloei. Daarom laten ze nu wensen van anderen vóór anderen uitkomen!

Dien hier je wens in!

< Alle nieuwsberichten