Vermetten | accountants en adviseurs breidt verder uit in Oost-Brabant

Van de Ven sluit zich aan bij het Brabantse accountancy- en advieskantoor


Ma 28 Nov 2022

Nadat Vermetten eerder dit jaar met Kalb in Valkenswaard de eerste stap zette in Oost-Brabant sluit nu ook van de Ven in Sint-Oedenrode aan bij de Brabantse accountantsorganisatie.
Van de Ven bestaat al bijna 80 jaar en ligt op een strategisch locatie aan de A50 in de driehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Veghel. Vanaf 1 januari worden de diensten met het bestaande team van ca. 35 professionals en op dezelfde locatie voortgezet onder de naam Van de Ven Vermetten | accountants en adviseurs.

Vermetten | accountants en adviseurs
Naast de reguliere diensten op gebied van accountancy en belastingadvies biedt Vermetten onder andere audits, corporate finance, international tax & advisory, juridische dienstverlening, vastgoedadvisering, HR-advies, financial en estate planning aan. Tevens is Vermetten aangesloten bij het internationale accountancy- en belastingadviesnetwerk TGS Global dat is vertegenwoordigd in meer dan vijftig landen wereldwijd.

Met de aansluiting van “Van de Ven” heeft Vermetten 9 vestigingen in Brabant en een team van ca. 325 professionals. Voor meer informatie zie: www.vermetten.nl

< Alle nieuwsberichten