Vermetten | accountants en adviseurs nu ook in Etten-Leur gevestigd

Vermetten | accountants en adviseurs breidt haar verzorgingsgebied verder uit. Rekenraad accountants en belastingadviseurs uit Etten-Leur sluit zich aan bij de Brabantse accountants- en adviesorganisatie.


Wo 7 Okt 2020

Vermetten | accountants en adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij de Brabantse organisatie werken ruim 170 professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant. De kantoren zijn gevestigd in Gilze, Diessen, Made, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk. Vanaf 1 oktober sluit rekenraad accountants en belastingadviseurs uit Etten-Leur zich aan bij Vermetten.

Aansluiting rekenraad accountants en belastingadviseurs
Rekenraad accountants en belastingadviseurs is gevestigd aan de Bredaseweg 107 in Etten-Leur en gaat voortaan ‘rekenraad Vermetten’ heten. John Bulkmans, directeur/eigenaar van rekenraad accountants en belastingadviseurs, zegt daarover het volgende: 'De cultuur en werkwijze van rekenraad sluiten goed aan bij die van Vermetten. Tegelijkertijd is de kwaliteit en de continuïteit voor de toekomst beter gewaarborgd. Daarom ben ik zeer blij met deze aansluiting. Voor klanten van rekenraad verandert er niet veel. Onze naam en huisstijl zal aangepast worden aan de Vermetten-huisstijl, maar onze betrokkenheid, onze mensen, onze werkwijze, onze locatie in Etten-Leur én onze telefoonnummers blijven ongewijzigd.' 

Klanten uit Etten-Leur, Breda, Rucphen, Zundert en Zevenbergen
Zowel rekenraad accountants en belastingadviseurs als Vermetten | accountants en adviseurs kijken uit naar een prettige en constructieve samenwerking. Vanuit het regiokantoor in Etten-Leur kan rekenraad Vermetten klanten in de wijde omgeving bedienen, zoals klanten uit Etten-Leur, Breda, Rucphen, Zundert en Zevenbergen. Rekenraad Vermetten kan ondernemers in West-Brabant nóg beter begeleiden om het beste uit zichzelf én hun onderneming te halen.

< Alle nieuwsberichten