Voldaan & Knab helpen ondernemers met uitbetalen facturen

Voor het eerst in Nederland werken een factoringmaatschappij en een bank samen. Per 1 juli kunnen alle zakelijke klanten van Knab binnen 24 uur hun facturen uit laten betalen door Voldaan.


Wo 10 Jul 2019

Factoring wordt steeds populairder. De alternatieve financieringsvorm, waarbij een externe partij de facturatie overneemt, is vooral in trek omdat de ondernemer snel openstaande facturen betaald krijgt. Uit onderzoek van Knab bleek dat de zakelijke klanten behoefte hadden aan factoring als alternatieve financieringsoptie. De service en producten van Voldaan bleken vervolgens het beste aan te sluiten bij Knab.

Tim Zoete, oprichter van Voldaan, is erg blij met deze samenwerking. ‘Er bleek een duidelijke match tussen Voldaan en Knab. Twee fintechs die een hoge klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling hebben en door goed te luisteren weten wat er speelt bij ondernemers’. Kim de Vries van Knab: ‘Dit is hét voorbeeld waarbij we een samenwerking aangaan omdat de klant daarom vraagt en niet per se omdat de bank dit wil.’

Meer informatie over factoring vind je op de website van Knab.

< Alle nieuwsberichten