Zelf aan de slag met Doe-het-thuispakket Brabantsche Worstenbroodjes

Geen Brabantse lekkernij zo begeerd als het worstenbroodje; dagelijks vliegen er tienduizenden van over de toonbank. Brabantsche Worstenbroodjes lanceerde eerder al diverse smaakvarianten van het populaire streekproduct, zoals truffel, sambal, kip, glutenvrij en vegan. Nu komt de innovatieve bakker met een nieuwe ontwikkeling: een Doe-het-thuispakket.


Ma 30 Mrt 2020

Jaarlijks ontvangt Brabantsche Worstenbroodjes zo'n 600 cursisten voor een workshop worstenbroodjes maken in haar bakkerij op de Isabellakazerne in Vught. Regelmatig krijgt eigenaar Remco Beekman de vraag of hij de ingrediënten ook los verkoopt, om zo ook thuis de worstenbroodjes te kunnen maken. ‘Door de coronacrisis kunnen we helaas tijdelijk geen workshops meer geven. Dat bracht me op het idee om juist nu een Doe-het-thuispakket samen te stellen. Het is een leuke binnenactiviteit om alleen of met het hele gezin te doen’, meent Remco.

Hart onder de riem
Volgens de Bossche bakker is zelf worstenbroodjes maken niet alleen een gezellige bezigheid, maar ook een mooie manier om iemand te verwennen. ‘Met een zelfgemaakte lekkernij steek je iemand een hart onder de riem: een buurvrouw die alleen is, je opa en oma die je mist of een vriend die in de zorg werkt. Een ambachtelijk worstenbroodje biedt troost in deze woelige tijd.’

Het Doe-het-thuispakket
Het pakket bevat een worstenbroodmix en staafjes vlees - ook vegan verkrijgbaar - voor tien worstenbroodjes of nog meer mini’s. Zelf hoef je alleen nog maar water toe te voegen en de handen uit de mouwen te steken. Geschikt voor 3 tot 99 jaar. Ook is er een duidelijke YouTube-instructievideo gemaakt, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf de lekkerste Brabantsche Worstenbroodjes maakt.

Een Doe-het-thuispakket is te bestellen via www.keilekker.nl. Geen zin om zelf te bakken? Kant-en-klare Brabantsche Worstenbroodjes zijn door het hele land te bestellen via www.keilekker.nl of Picnic.

< Alle nieuwsberichten