Aanbod van Kaber trainingen 2e helft - 2023

Alle trainingsdagen bij Kaber zijn van 09.30 tot 17.30 uur. De trainingen zijn inclusief syllabus, lunches, vers fruit en onbeperkt koffie en thee. Alle trainingen bij Kaber zijn BTW vrij, vanwege de aansluiting bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)

Kaber _trainers _Bernard Jorinde

NLP

Wanneer je met mensen werkt dan is effectief communiceren je belangrijkste gereedschap. Dat betekent begrijpen en begrepen worden, een positieve invloed uitoefenen en sterk, geloofwaardig en overtuigend overkomen. Als je daar meer over leert dan leg je de basis voor succes, zowel in je werk als privé. Tijdens de NLP 4-daagse krijg je een flinke basis aan NLP technieken en modellen mee die je meteen in je dagelijks leven kunt toepassen!

Bij Kaber is 4 x per jaar een NLP(D) 4Daagse gepland; 2 x in het voorjaar en 2 x in het najaar. Deze training is inclusief deelname certificaat.

De eerstvolgende NLP 4Daagse training start op woensdag 01 november 2023.

Cursusdagen zijn op de woensdagen 01, 08, 15 en 22 november 2023

https://kaber.nl/aanbod/nlp-opleidingen/nlp-4-daagse/

 

mBIT 

mBIT – multiple Brain Integration Techniques - is gebaseerd op de resultaten van neurowetenschappelijk onderzoek. Met het volgen van deze 4Daagse training word je gecertificeerd als internationaal erkend mBIT coach.

Deze werkwijze geeft je technieken om de intelligentie van het hoofd, hart en buik te gebruiken bij alle besluiten die je neemt in je leven én om deze technieken toe te passen bij je coach activiteiten. Met mBIT-COACHING geef je je cliënten (en jezelf) inzicht in hun patronen en gedragingen waarmee zij zichzelf en de wereld om hen heen creëren

mBIT helpt om beslissingen te nemen en je leven te leiden vanuit je hart, hoofd en je buik! Met gegarandeerd meer gevoel van balans, geluk en succes!

De eerstvolgende mBIT Coach training start op maandag 20 november 2023.

Cursusdagen zijn op maandag 20, dinsdag 21, maandag 27 en dinsdag 28 november 2023

https://kaber.nl/aanbod/training-mbit-coach/

 

NLP(D) Dagtraining 

Deze dag is bedoeld voor mensen die willen kennismaken met NLP. Lijkt het je leuk om een dag communicatieve kennis te verdiepen, leren, ontdekkingen te doen over jezelf en ook gewoon veel plezier hebben? Dat is wat je van deze NLP Dagtraining bij Kaber mag verwachten! Onder leiding van zeer ervaren NLP-trainers, beleef je een inspirerende dag die je vast ook aan het denken zal zetten.

https://kaber.nl/aanbod/nlp-opleidingen/nlp-dagtraining/

De NLP Practitioner

De NLP Practitioner bij Kaber is erop gericht om je grote stappen te laten maken in je persoonlijke ontwikkeling zodat je vol energie en overtuiging bezig kunt zijn met de dingen die het meest belangrijk voor je zijn. Immers: Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

Dus misschien is het tijd om iets nieuws te leren!

Bij Kaber staat 3 x per jaar een NLP(D) Practitioner training gepland (2 x in het voorjaar en 1 x in het najaar). Deze training bij de Kaber Groep B.V. is gecertificeerd volgens de normen van de International Association of NLP Institutes (IN). Dat betekent dat de NLP opleidingen aan strenge kwaliteitseisen wordt gehouden en dat je NLP D Practitioner diploma van Kaber internationaal erkend wordt.

https://kaber.nl/aanbod/nlp-opleidingen/nlp-practitioner/

 

4Daagse basistraining Systemisch Werk

Deze 4-Daagse training Systemisch Werk is bedoeld voor mensen die op een andere manier  – vanuit hun systemen – naar problemen en hun gedrag willen kijken en daarmee om willen leren gaan. Door systemisch naar deze problemen te gaan kijken pak je het probleem bij de wortels aan.

Bij deze basistraining Systemisch Werk is een cadeauboek én deelname aan de familie opstellingsavond inbegrepen! Training is inclusief deelname certificaat.

https://kaber.nl/aanbod/systemisch-werk/

 

Bekijk de website voor het volledige programma aan trainingen.