< Terug naar alle leden

Natalie de Waard

Eigenaar bij Kaber Groep BV

Stuur contactverzoek LinkedIn

Kaber Groep BV Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Kaber Groep
Kaber staat voor: Kwaliteit, Aandacht, Balans, Energie en Reflectie. Wij begeleiden mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. We zien hen groeien, ieder op zijn of haar eigen tempo en manier. Dat is waar wij de trainingen voor geven. Dat geeft ons energie!

Onze opleidingen zijn erop gericht om je grote stappen te laten maken in je persoonlijke ontwikkeling. Zo zal je vol energie en overtuiging bezig zijn met de dingen die het meest belangrijk voor je zijn. Als je het heft in eigen hand neemt, dan zul je merken dat dit leidt tot persoonlijke groei. Hierdoor ben je in staat om vanuit vertrouwen en zekerheid te bereiken wat je wil. Wil jij meer kennis vergaren over jezelf, jouw omgeving en jouw reactie daarop? Streef je naar persoonlijke ontwikkeling en succes? Dan is een NLP-training zeker iets voor jou! Wanneer je een betere versie van jezelf wordt, gaat alles beter.

NLP en NLPD
NLP staat voor Neuro Linguïstic (Neurolinguïstisch) Programming. NLP bestudeert de structuur van de menselijke ervaring. In het bijzonder die van de communicatie. NLP gaat uit van de subjectieve ervaring van mensen. Ieder mens filtert de werkelijkheid en creëert zo een eigen model van de wereld. Ons brein heeft een uniek systeem om informatie te ontvangen, te ordenen en te representeren. Van hieruit reageren we, maken we keuzes -bewust of onbewust- en nemen we beslissingen.

Kaber biedt geaccrediteerde NLP-trainingen aan. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van NLP. Kaber is een door de International Association of NLP (IN) geaccrediteerd instituut. Kaber doet meer: wij maken gebruik van NLP als basis voor de training zodat jij je persoonlijk gaat ontwikkelen. Hiervoor hebben wij NLPD in het leven geroepen: Neuro Linguïstic Personal Development. Omdat jij persoonlijke ontwikkeling verdient, kiest en hier samen met ons aan gaat werken.

Waarom starten met NLP?
Als je de kwaliteit van je leven wil verdiepen / verbeteren door verantwoordelijkheid te nemen voor eigen groei. Wanneer je streeft naar ontwikkeling en succes. Omdat je af wil van stress, van negatieve gedachten en niet meer verkeerd begrepen wil worden, start dan nu met een van onze opleidingen. Maak grote stappen in je ontwikkeling om vol zelfvertrouwen en zekerheid de dingen te kunnen doen die het meest belangrijk voor je zijn. Krijg inzicht in de onbewuste sturing achter je emoties, je gedrag en je manier van communiceren. Met NLP neem je het heft in eigen handen!

Voor wie is NLPD geschikt?
- Voor iedereen die met mensen werkt
- Leerkracht/docent
- (personeels) Manager
- Consultant
- (bedrijfs) Coach
- (para) Medische beroepen
- Therapeutische beroepen / Counselor
- Voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen
- Voor diegene die in balans willen komen

Waarom zou ik NLPD gaan doen?
NLPD maakt je bewust over hoe jouw gedachten, ervaringen, ideeën en kijk op de wereld jou sturen in hoe je je gedraagt. De aanleiding om te starten met NLPD trainingen is vaak dat je ergens op vast loopt en weer in beweging wil. Je zit niet lekker in je vel en er ontstaan blokkades die jou ervan weerhouden om alles uit het leven te kunnen halen. Een andere aanleiding om een NLP cursus te volgen, is dat men zich op persoonlijk vlak nog meer wilt ontwikkelen en doelen wilt behalen. Je wilt bijvoorbeeld coach worden of effectiever leren communiceren. Ook zien we dat mensen over NLPD horen en uit nieuwsgierigheid zich aanmelden bij Kaber.

Onze cursisten komen vaak eerst naar een info-avond of dagtraining op onze rustgevende locatie in Haghorst. Zij maken op deze laagdrempelige manier kennis met Kaber Groep en kunnen daarna kiezen uit verschillende vervolgtrainingen. Je kunt jezelf meteen aanmelden voor een NLP curcus of workshop die bij jou past. Een van onze trainingen is de NLP Practioner. Onze NLP Practitioner is gecertificeerd door de IN (The International Association of NLP-Institutes) dus je kunt na deze opleiding de NLP Master practitioner gaan volgen, wanneer je het gevoel hebt dat je nog niet bent uitgegroeid. Met onze NLP trainingen ontdek je wat je écht wilt en bereik je jouw leerdoelen.

Wat kun je met NLPD?
- Je competenties ontwikkelen en/of verbeteren
- Je sociale vaardigheden verbeteren
- Je communicatieve vaardigheden verbeteren zodat je effectiever kunt communiceren
- Je persoonlijke ontwikkeling verbeteren
- Doelen stellen en deze leerdoelen bereiken
- Zelfmanagement
- Beter coachend leidinggeven en begeleiden
- Beter lesgeven
- Betere voordrachten/presentaties geven
- Beter functioneren in een relatie en of in een team

Sfeerimpressie
Neem alvast een kijkje bij Kaber om de sfeer te proeven! Nieuwsgierig geworden en smaakt dat naar meer? Ervaar zelf wat NLP(D) voor jou kan doen. Kom gerust langs op onze gratis informatieavond.
We ontmoeten je graag!


Contactgegevens
Sint Josephstraat 1 A
5089 NK Haghorst
T: 06-83950325
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -