word-nu-lid

Page thumbnail

De afgelopen jaren is Regio Business met het 3D Business Concept (offline, face-2-face en online) uitgegroeid tot een echte Brabantse Business Community. Inmiddels zijn zo’n 1800 bedrijven lid vanuit diverse branches. Door onze focus op de maakindustrie met specials in onze zakenmagazines en onze BOB Academies zijn ook deze echte bedrijven inmiddels goed vertegenwoordigd. Dit is ook goed nieuws voor ondernemers uit de zakelijke dienstverlening en zzp-ers!

Word nu lid voor slechts 395 euro per kalenderjaar

Word Nu Lid

Wat krijg je voor een bedrijfslidmaatschap?

  • Toegang tot alle BOB (Business Ontmoet Business) Borrels (twaalf per jaar), BOB Masterclasses en BOB Talkshows met unieke sprekers zoals Frits van Eerd (Jumbo), Eric Berkhof (Van Mossel) en Jan Timmer (Philips). Op de BOB Borrels komen gemiddeld zo’n 400 bezoekers. Het welkomstdrankje en het eten (culinair buffet of walking dinner) zijn inclusief.
  • Je kunt de BOB events met meerdere collega’s bezoeken.
  • Als lid krijg je zowel een bedrijfs- als een persoonlijk ledenprofiel op ons online platform. Dit geldt ook voor je collega’s. Alle leden zijn dus zichtbaar op regio-business.nl.
  • Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel op ons online platform is jouw website hierdoor beter vindbaar in Google.
  • Je hebt de mogelijkheid om nieuws- en agendaberichten aan te leveren waarna wij ze voor je verspreiden via onze online kanalen (bereik +268.000 per maand).
  • Je komt op onze BOB events in contact met onze overige leden. Je kunt voorafgaand aan een BOB Borrel op het online platform kijken wie er komen en via een contactverzoek een afspraak maken bij het BOB Meetingpoint.
  • Je kunt een contactverzoek ook sturen zonder een BOB Borrel te bezoeken. Het verzoek komt meteen bij de juiste persoon uit.
  • Je ontvangt zes maal per jaar het zakenmagazine Regio Business zodat je op de hoogte blijft van de bedrijvigheid in jouw regio.

We willen je graag als lid verwelkomen zodat jij ook deel uitmaakt van onze Brabantse Business Community.

Terug naar boven