BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught Wo 3 Juli 2019

Page thumbnail

Zonnig sfeertje in de prachtige kasteeltuinen

Datum Woensdag 3 Juli

Waar Kasteel Maurick, Vught

Adres Maurick 3 5261 NA Vught
Routebeschrijving


Programma
15:30 uur - 16:00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16:00 uur - 17:00 uur
BOB Masterclass met Jan Jaap van Weering
17:00 uur - 18:00 uur
Ontvangst BOB Zomerborrel met welkomstdrankje
18:00 uur - 18:30 uur
BOB Talkshow met Robert Dingemanse
18:45 uur - 19:00 uur
Officiële opening
18:45 uur - 21:00 uur
Diverse culinaire verrassingen
21:00 uur - 23:00 uur
Sfeervol entertainment

Op woensdag 3 juli vindt de BOB Zomerborrel traditiegetrouw plaats in de prachtige tuinen van Kasteel Maurick in Vught. Geniet in een ontspannen sfeertje van de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij van eigenaren/gastheren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo.

BOB Masterclass 'Hoe heurt het zakelijk?' door Jan Jaap van Weering

Jan -Jaap -de -schrijver 235x 365 Autoriteit op het gebied van zakelijke etiquette Jan Jaap van Weering van Distinguished neemt je tijdens de BOB Masterclass op woensdag 3 juli in Vught mee in de wereld van etiquette en omgangsvormen. Jan Jaap is auteur van het boek Distinguished look at..., veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven en betrokken bij radio- en tv-programma’s. Tijdens de masterclass legt hij de nadruk op beschaving en wellevendheid. Op gezelligheid en sfeer. Hij vertelt je graag hoe het beter kan, in plaats van hoe het moet. Na het volgen van deze masterclass weet jij ‘hoe het zakelijk heurt’. Laat je inspireren en breng je opgedane kennis tijdens de BOB Borrel in de praktijk.

BOB Talkshow met Robert Dingemanse

Robert Dingemanse 235x 322 Ook dit keer hebben we weer een bijzondere gast in de BOB Talkshow; Robert Dingemanse, medeoprichter en CEO van PAL-V International in Raamsdonksveer. Hij stond aan de wieg van de eerste breedbeeldtelevisie en voorspelde begin jaren negentig een straatbeeld vol mobieltjes. Op dit moment realiseert hij de eerste vliegende auto. Hij voelt zich als een vis in het water in het veld dat we tegenwoordig onder de noemer ‘disruptive technologies’ scharen. In 2008 richtte hij PAL-V op. Dit bedrijf is inmiddels wereldwijd bekend als de pionier die de eerste commerciële vliegende auto ontwerpt en in serie gaat produceren en verkopen. Benieuwd naar het boeiende ondernemersverhaal van Robert? Kom dan luisteren naar zijn verhaal in de BOB Talkshow.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert 12 keer per jaar een netwerkborrel onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van de BOB Borrels, ons online platform en ons zakenmagazine faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. Kom eenmalig vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap).

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBZomerborrel

Houd ook onze BOB Update en social media in de gaten voor updates! Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Vul dan via deze link je e-mailadres in.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Ingrid Van den Nieuwenhuizen
Ingrid van den nieuwenhuizen

Angélique Joosten
De Grafischontwerpzaak

Roy Lammerts van Bueren
Financial Lease Team

Bart van der Wielen
Wielen de Leeuw

Rian van Gisbergen
Experientis

Robert Verboven
Faes Cases

Michel Hermans
MH Beveiligingstechniek

Harrij Meijs
ErgonoMeijs

Bart Burmanje
Faes Cases

Peter van Os
Expobull

Ella Schoones
GKT van Rijswijk

Giel Kusters
Seogi - Internet Marketing

Timo Plasmeijer
Prettig Besparen

Michiel van Hout
Prettig Besparen

Nicole van Rijmenam
Handelsbanken

Martijn Lauwen
Handelsbanken

Rudy Breddels
GMMCK Communicatieadvies

Dennis Middeldorp
Sense Restaurant

Bianca Taapken
Wolfs Architecten