Inspiratiesessie van ‘Binden en Boeien’ naar ‘Verbinden en Groeien’

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie en VDT Advocaten organiseren op 6 februari de inspiratiesessie Van ‘Binden en Boeien’ naar ‘Verbinden en Groeien’. Tijdens deze inspiratiesessie ga je het hebben over de verschillende wijzen van omgaan met het menselijk kapitaal.

Inspiratiesessie

Het ‘Binden en Boeien’ van medewerkers? Is deze benadering inmiddels niet een beetje achterhaald? ‘Binden’ veronderstelt dat een medewerker die in jouw organisatie komt werken op zijn bestemming is aangekomen en dat je er als werkgever alles aan doet om deze medewerker langdurig vast te houden. Door het loslaten van deze denkwijze en met name te investeren in de kwaliteit van de relatie van medewerkers met de organisatie, is het mogelijk om een duurzame verbinding tussen medewerker en organisatie te realiseren gedurende de tijd die je samen reist. De medewerker is hiermee een ambassadeur voor het leven op het moment dat deze de organisatie weer verlaat.

Anabel van Nunen (HR Professional/docent Fontys Hogescholen) trapt af met de inspiratiesessie: Geef (werk)geluk de ruimte; van ‘Binden en Boeien naar Verbinden en Groeien’. Omarm een inclusieve benadering van geluk in de dialoog met je medewerkers! Daarna betreedt Henk Verhoeven (docent toegepaste psychologie Fontys Hogescholen) het toneel. Henk geeft zijn visie omtrent de twee mythes om leiderschap en innovatie. Niet alles moet meer top down, maak juist gebruik van expertises en talenten! Vervolgens zal er op het podium een panelgesprek plaatsvinden. Loes de Volder (Mamaloes), Nicky Foesenek (Bonheur Horeca Groep) en Lies Jansen (PauwR) gaan hier in gesprek over hun aanpak hoe zij omgaan met menselijk kapitaal.

Datum en tijd
Donderdag 6 februari van 15:00 tot 18:00 uur.

Locatie
Station88
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.