< Terug naar alle leden

Nicky Foesenek

Commercieel Directeur bij Bonheur Horeca Groep

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook Twitter

Bonheur Horeca Groep Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Creativiteit, gastvrijheid en culinair genieten

Bonheur Horeca Groep biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst negen unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden we u altijd een locatie die past bij het moment.

Iedere dag dagen we onszelf uit om onze gasten te verrassen en hun verwachtingen opnieuw te overtreffen. Met een nieuw concept, een bijzonder gerecht of een unieke ervaring. Daar denken we niet te licht over, de lat ligt hoog. Gastvrijheid, culinair genieten, een excellente kwaliteit in ieder detail èn creativiteit kenmerken de Bonheur Horeca Groep. Waarbij we altijd oog hebben voor een scherpe kwaliteit-prijsverhouding.

Onze creativiteit komt tot uiting in de arrangementen die we voor u samenstellen, de verrassende ideeën die we vertalen in maatwerk èn in de bijzondere initiatieven die we regelmatig ontplooien. Zo ontvingen wij u in het verleden in ons tijdelijke restaurant op de 40e verdieping van woontoren Westpoint (waarmee we de Communicatieprijs Midden-Brabant wonnen) en kon u bij Auberge du Bonheur genieten van het AEX-menu (wederom winnaar Communicatieprijs).

Bonheur zet de toon en blijft u verrassen!


Contactgegevens
Bredaseweg 441
5036 NA Tilburg
T: 013-5499600
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: 9
Jaaromzet: > €5.000.000