Thema: Restaurant

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Roel Immens en Roel Huesmann

Nov-Dec 2011

Ze delen dezelfde voornaam, 33-jarige leeftijd en passie voor het horecavak: Roel Immens en Roel Huesmann. Het succesvolle duo opent binnenkort een derde zaak in de Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch. Wat zijn de ingrediënten van hun succes?

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Michèle Hueting

Jan-Feb 2014

Het getuigt van moed - zeker vandaag - als een ondernemer besluit zijn zaak een volledige metamorfose te geven. Michèle Hueting deed het met De Bossche Eetkaemer en de redenen daarvoor waren zowel emotioneel als zakelijk van aard.

Lees verder
Thumbnail

Markant Uden: Krachtig concept

Jan-Feb 2015

Markant Uden is dé ontmoetingsplek voor Uden en omgeving. Daarbij omarmt men ook nadrukkelijk de regionale ondernemerswereld. Van een businesslounge tot locatie voor bedrijfsfeesten: de onderlinge mogelijkheden tussen theaterzaal, evenementenzaal, restaurant, grote foyer, de kleine foyers bij het theater, het balkon van de evenementenzaal en de artiestenfoyer zijn legio. Het maakt Markant dé plek waar bijna alles mogelijk is: van recepties tot (product)presentaties.

Lees verder
Thumbnail

Hotel Van der Valk Uden-Veghel: Het honderdste hotel

Mei-Juni 2015

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan het familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Uden-Veghel opende Van der Valk het honderdste hotel; een mijlpaal waar zij trots op zijn.

Lees verder
Thumbnail

Eeterij De Dungense Brug: Drive zonder de rem erop

Mei-Juni 2015

Een schoon toilet duidt op een schone keuken. Verse bloemen op een verse keuken. Pure aandacht voor de gast op een pure keuken. Vers, schoon en puur, de fundamenten van een goede horecazaak.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven