Thema: Leisure

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vissers Zwembaden: Een echte vakidioot

Juli-Aug 2019

‘Ik ben een echte vakidioot; een passend advies geven en vakmanschap leveren zijn voor mij belangrijker dan een zo groot mogelijke order binnenhalen.’

Lees verder
Thumbnail

The Art of Living Well: De kunst van het genieten

Sept-Okt 2011

In het Wellness Experience Centre op bedrijventerrein De Brand kan men zich laten onderdompelen in de wereld van luxury wellness: van sauna’s en zwembaden tot powerplates en massagestoelen. “The Art of Living Well staat voor de kunst van het genieten”, aldus oprichter Stan de Haas.

Lees verder
Thumbnail

Hotel Guldenberg: Vergaderen en ontspannen

Sept-Okt 2011

Inspiratie opdoen tijdens een flinke wandeling door het bos, heerlijk tot rust komen tijdens een yogasessie, je collega’s beter leren kennen door middel van een GPS-tocht, genieten van een heerlijk diner of ontspannen in de sauna- en fitnessruimte. Dit en meer is mogelijk in hotel Guldenberg te Helvoirt. Omringd door een 21 hectare groene omgeving is deze locatie voor zowel business als leisure een prachtige plek om te vertoeven.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: De Efteling

Juli-Aug 2012

Een grote organisatie met een duidelijke visie, gestoeld op oude waarden. Dat is de Efteling. De plek waar na 60 jaar nog steeds de mooiste sprookjes tot leven komen.

Lees verder
Thumbnail

Hotel Guldenberg: Gedwongen om creatief te denken

Sept-Okt 2012

Business en leisure, reuring en rust, natuur en pretparken... gasten van Hotel Guldenberg hebben keuze te over. Gelegen in de schitterende natuur fungeert het hotel als een magneet die Nederland naar Helvoirt moet halen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven