Thema: Horeca

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Geertje Klijn

Nov-Dec 2009

'Te jong.' 'Te weinig ervaring.' De scepsis maakte echter snel plaats voor terechte bewondering toen Geertje en Sven de finale van ‘Mijn tent is top’ wisten te winnen. Hun restaurant ‘Coquille’ weerspiegelt dan ook onmiskenbaar hun liefde voor het vak.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Peter Raaijmakers

Okt-Nov 2010

Succesvol ondernemen in de horeca vergt in deze tijd de nodige creativiteit en visie. Peter Raaijmakers, general manager van Van der Valk Hotels ’s-Hertogenbosch - Vught, is zich hiervan gedegen bewust.

Lees verder
Thumbnail

OPE Quality Centre: Huiskamer van mobiele professionals

Okt-Nov 2010

Op één minuut rijden van de A2 ligt het Bossche Quality Centre. Daar kunnen mobiele zakelijke gasten in een huiskamersfeer terecht voor Ontmoetingen, Praten en Eten. Met alle moderne, technologische faciliteiten die daarbij horen.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met visie: Jan van Son

Sept-Okt 2011

In het restaurant van zijn vader ontdekte de jonge Van Son de formule voor zijn latere horecasucces: gasten persoonlijk benaderen, aanvoelen welke muziek ze willen horen en zorgen voor een bruisende, Jan van Son onbezorgde sfeer.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Roel Immens en Roel Huesmann

Nov-Dec 2011

Ze delen dezelfde voornaam, 33-jarige leeftijd en passie voor het horecavak: Roel Immens en Roel Huesmann. Het succesvolle duo opent binnenkort een derde zaak in de Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch. Wat zijn de ingrediënten van hun succes?

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven