Bonheur duikt weer op!

Na het succes van Hooggaatie, Royal in the Sky, Dinner in the Sky, Cirque du Bonheur en The Pink Chapel springt Bonheur Horeca Groep ditmaal écht in het diepe. Tijdens de Tilburgse Kermis verrijst op de Spoorlaan een grote opblaasbare duikboot: de locatie van een spetterend pop-up restaurant.

Bonheur

Van 19 tot en met 28 juli word je tijdens een avondvullend programma meegenomen op reis in een gele opblaasduikboot. Je bent welkom vanaf 19.00 uur, de culinaire reis vindt dagelijks plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur. Het pop-up restaurant serveert een viergangendiner. Je vertrekt vanuit de Tilburgse Piushaven (voorgerecht) naar New York (tussengerecht), Rio de Janeiro (hoofdgerecht) en tot slot meer je aan in Rome voor het nagerecht. Tijdens de hele reis verzorgen Henrike Brouwer en William entertainment aan boord, passend bij de verschillende bestemmingen. Een spetterende show!

Datum en tijd
19 tot en met 28 juli van 19.30 tot 22.00 uur

Kosten
Voor 42,50 euro per persoon ben je zeker van een onvergetelijke avond, inclusief viergangendiner. Dranken zijn niet inbegrepen, je kunt kiezen voor een drankenarrangement van 27,50 euro per persoon, waarbij je vier uur lang onbeperkt geniet van frisdrank, vruchtensap, bier, wijn en een welkomstdrankje.

Zakelijke arrangementen op maat
Heb je een omvangrijk gezelschap? Er zijn ook mogelijkheden voor een volledig op maat gemaakt programma dat aansluit bij jouw zakelijke doelstellingen, inclusief privédinnershow (ook in een meer compacte setting mogelijk). Neem hiervoor contact op via kermis@bonheurhorecagroep.nl.

Locatie
Spoorlaan (gelijk aan de Pink Chapel vorig jaar)

Meer informatie en reserveren
Ga naar www.bonheurhorecagroep.nl/duiktweerop voor informatie.