#BOB Samen Sterk: Een verzetje voor ondernemers

Ook ondernemers kunnen nu wel een verzetje gebruiken. Gelukkig schieten de mooie initiatieven uit de grond en kun je je gedachten op verschillende manieren verzetten.


Wo 22 Apr 2020

Het is bijvoorbeeld mogelijk om vrijdag 24 april mee te doen aan de online masterclass Wijn & Spijs van Dare Wines en De Houtloods in Tilburg. Met de Wine Dine box en de live uitleg van chefkok Koos de Wolf en sommelier Michael Daals zet je drie heerlijke gerechten met bijpassende wijnen thuis op tafel. Daar lik je je vingers bij af! Lees hier meer.

Wil je op Koningsdag een versnapering nuttigen die ook door het Koninklijk Huis werd gewaardeerd? Bestel dan bij Nicky Foesenek, Briene Brienissen en Tim Wijdemans van Bonheur Horeca Groep het doe-het-zelf-pakket van Broodje Jantje. Prins Constantijn zou zeggen: fenomenaal! Lees hier meer. 

En voor degene die hun collega’s missen is er op 2 mei een online pubquiz, georganiseerd door Pascal van Engelen van onze facility partner Unlimited Sound & Vision en Roel Immens en Roel Huesmann van Roels in ’s-Hertogenbosch. Test samen je kennis en maak ook kans op een leuke prijs van Roels. Lees hier meer. 

Waarschijnlijk had je je de komende tijd wat anders voorgesteld, maar hou vol en sta samen sterk!

< Alle nieuwsberichten