Suzanne Hoevenaars heeft een passie voor gastvrijheid. Bovendien vindt ze het leuk kosten te besparen. Die combinatie resulteerde in Conneqtme en in evenementen waar gastvrijheid, persoonlijkheid en creativiteit de boventoon voeren.
Suzanne Hoevenaars heeft een passie voor gastvrijheid. Bovendien vindt ze het leuk kosten te besparen. Die combinatie resulteerde in Conneqtme en in evenementen waar gastvrijheid, persoonlijkheid en creativiteit de boventoon voeren.
Een schoon toilet duidt op een schone keuken. Verse bloemen op een verse keuken. Pure aandacht voor de gast op een pure keuken. Vers, schoon en puur, de fundamenten van een goede horecazaak.
Als zoon van de plaatselijke slager begon hij in 1994 een Partycentrum in Drunen. Niemand twijfelde aan de kwaliteit van het geserveerde eten. Maar vanaf het prille begin staat Wijnand van Delft ook garant voor bijzondere totaal concepten op maat.
‘Gepassioneerd en geduldig gedreven’, antwoordt Noud van den Boer op de vraag hoe hij zichzelf ziet. ‘Gedreven om dingen te veranderen, gepassioneerd om die ambitie waar te maken, met het besef dat het tempo van de natuur haar eigen dynamiek heeft.‘
Appèl groeit als kool, wordt gewaardeerd door medewerkers én klanten en is volgens het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep al jarenlang vice-kampioen onder de bedrijfscateraars. Een uitgekiende strategie? Een doordacht concept? Wat maakt deze Brabantse ‘cateraar met accent’ zo succesvol?