Thema: Bedrijfsnetwerk

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

ING: Elk jaar weer beter, informatiever en energieker

Mei-Juni 2012

'Elk jaar weer beter, informatiever en energieker.' zegt Marcel Beckers, ING Regiodirecteur Business Banking in Oost-Brabant als we hem vragen naar het OndernemersCongres. 'Al vijftien jaar een sterk merk, als hèt ondernemersevenement van Nederland en we zijn er sinds het begin bij. We zijn er als ING-ers trots op dat we mede-initiatiefnemer en hoofdsponsor zijn.'

Lees verder
Thumbnail

Libéma Profcycling: Drie unieke wielerevents gaan samenwerken

Sept-Okt 2016

Van 11 tot en met 13 november staat het Autotron Rosmalen helemaal in het teken van de wielersport. De Stichting Grote Prijs van Brabant, de Stichting SOW met het WielerGala, New Skool Media en Libéma hebben hun krachten gebundeld voor een fantastisch event voor wielerprofs, wielerliefhebbers en wielerfans. Brabant is een fietsprovincie bij uitstek en ‘s-Hertogenbosch een fietsstad. Geen wonder dat juist voor deze locatie gekozen is.

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Wat was, is en komen zal

Juli-Aug 2018

Voor het eerst in jaren vertoont de agenda van Pieter Bak enkele lege dagen. Na vijftien jaar is hij om persoonlijke redenen teruggetreden als voorzitter Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Bestuurslid Myriam Habets vervangt hem als interim-voorzitter. Achter de schermen worden ondertussen veelbelovende stappen gezet met de beoogde nieuwe voorzitter (m/v).

Lees verder
Thumbnail

Gemeente 's-Hertogenbosch: We zetten in op servicegerichte logistiek

Nov-Dec 2018

‘Tilburg, Waalwijk en Venlo profileren zich met grootschalige logistiek. ’s-Hertogenbosch daarentegen zet in op servicegerichte logistiek. We willen een aantrekkelijke regio zijn voor logistieke bedrijven. We willen hun groei faciliteren en verder bouwen aan een mooie logistieke toekomst.’

Lees verder
Thumbnail

Vestingloop 's-Hertogenbosch: Samen over de finish

Maart-April 2019

Daag je collega of zakenrelatie uit en leer ze op een andere manier beter kennen. Goed voor de onderlinge sfeer én actieve medewerkers bruisen van de energie! Daarnaast zijn vitale medewerkers van toegevoegde waarde voor de vitaliteit van je bedrijf. Deelnemende bedrijventeams kunnen dan ook rekenen op professionele begeleiding door de fysiotherapeuten en masseurs van Van Lith Healthness Center. Voor, tijdens en na de loop.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven