Bonheur Horeca Groep: We hebben de knop omgezet

De kerstbomen staan al langs de oprijlaan van Auberge du Bonheur. ‘Je denkt misschien: nu al? Maar alle positieve sfeer is welkom en we hebben besloten eens lekker over de top te gaan deze kerst’, zegt Nicky Foesenek, commercieel directeur van Bonheur Horeca Groep.


Uitgave: Nov-Dec 2020
Thema’s: Horeca Hospitality Food Restaurant

Ook tijdens de tweede horecasluiting biedt Bonheur met haar tien locaties weer creatieve invullingen voor de laatste maanden van 2020. ‘Na een paar dagen stevig balen konden we de knop omzetten en hebben we met onze denktank weer culinaire en creatieve concepten bedacht’, vertelt algemeen directeur Tim Wijdemans. ‘Zodat ondernemend Tilburg ook met de huidige maatregelen samen met ons het jaar kan afsluiten.’ Bonheur Horeca Groep is er klaar voor om met de geldende en vooral beperkende maatregelen er toch iets bijzonders van te maken.

Spannende concertreeks
Tijdens de zomer kwamen ze met succesvolle activiteiten zoals het paasontbijt, hotel Mama, picknicken in het Koning Willem II Stadion en de Auberge Sunday Sessions. Tim: ‘De Sunday Sessions waarbij Nederlandse topartiesten optraden tijdens het diner, waren spannend. Zitten mensen op een dergelijk concept te wachten? We hebben als ondernemers onze nek uitgestoken en de gok genomen. Dat heeft goed uitgepakt.’ Nicky: ‘Met de concerten hebben we de drempel van de Auberge verlaagd. Ook na de concertperiode bleven nieuwe doelgroepen komen.’

Buiten blijft aantrekkelijk
Het plan voor de Auberge Winter Sessions ligt dan ook al klaar. ‘Buiten blijft aantrekkelijk, mensen voelen zich daar veiliger. We hebben het voordeel dat onze locaties beschikken over veel (buiten) ruimte.’ ‘De normaal ‘kleinste’ locatie, Grotto in de Warande, is op dit moment de ‘grootste’, zegt Tim met een lach. ‘De andere locaties zijn namelijk dicht. Mensen weten Grotto voor een take-away koffie en lunch goed te vinden.’

Bonheur Horeca Groep bevindt zich in de fase Zeer Creatief en lanceert de Bonheur-routekaart met 5 concepten:
1) Bedank je collega’s: de kerst drive-thru voorzien van jouw eigen branding om zo op ludieke wijze je medewerkers te verrassen.
2) Vier de kerst: geniet thuis van ontbijt, lunch en diner van La Nouvelle Auberge. Af te halen middels de kerst drive-thru en een leuk geschenk voor medewerkers en relaties.
3) De Warandeling: op 15 november en Tweede Kerstdag kun je (op reservering) tijdens een culinaire wandeling (2 of 5 km) genieten van take away gerechten. Zakelijke arrangementen ook mogelijk.
4) Soeperieur: cuisinier Ralph Blaakenburg ontwikkelde vier maaltijdsoepen met een culinaire twist. Te koop bij Auberge du Bonheur.
5) De 1712 productenlijn is uitgebreid met koffie, thee en honing en bestaat uit acht producten. Samen met The Original Ollies Brandstore maakt Bonheur maatwerk-kerstpakketten met lokale producten.

Bekijk hier de ‘persconferentie’ van Tim Wijdemans en Nicky Foesenek.

Tekst: Sara Terburg
Fotografie: Kees Bennema

< Alle thema's