E-test dagen bij Autobedrijf Van den Udenhout

Heb je al ervaren hoe fijn elektrisch rijdt? Om je (ook) te overtuigen, zet Autobedrijf Van den Udenhout eenmalig ál haar elektrische auto's bij elkaar. En wel op vrijdag 6 & zaterdag 7 november bij de vestiging aan de Wekkerstraat 43 - 53 in Eindhoven.

Udenhout

Je ervaart er zélf hoe fijn bijvoorbeeld de nieuwe Volkswagen ID.3 rijdt. En je vergelijkt 'm eenvoudig met de Audi e-tron of de SEAT Mii electic. Alle elektrische modellen staan tot je beschikking, zo ook de eerste emissievrije Volkswagen Bedrijfswagen: de e-Crafter. Of maak een proefrit op de fijne & trendy Kalkhoff e-bikes.

Tijdens de e-test dagen kun je alle elektrische modellen op je gemak uitproberen en ze op die manier makkelijk met elkaar vergelijken. Zo kies je altijd de auto die het beste bij je past. Wil je ook testen? Het autobedrijf vraagt je om van tevoren een tijdslot te reserveren. Op die manier houden zij het rustig op de vestiging en kunnen alle corona-maatregelen gehandhaafd worden.

Iedereen die tijdens de e-test dagen de overstap naar elektrisch rijden maakt, krijgt de installatiekosten van een eigen laadpaal (t.w.v. 595 euro) cadeau van Van den Udenhout.

Datum
Vrijdag 6 en zaterdag 7 november.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.