Defakto organiseert The Kicktrip in Marokko

Van 7 tot en met 12 november organiseert Defakto een 5-daagse ‘workation’ in Taghazout, Marokko. Tien startende ondernemers gaan in een inspirerende omgeving aan de slag met hun website en Brand Story onder de professionele begeleiding van Frank Bogaard (webdesigner en eigenaar van Defakto) Nicole Öhlmann (strategist en webdesigner) en Evelien Baert (branddesigner).

The Kicktrip -Location -Marocco -01[1]

Tijdens creatieve sessies wordt het verhaal van de ondernemer en het doel haarscherp neergezet, dat vervolgens gezamenlijk wordt uitgewerkt tot een professionele website. The Kicktrip is uniek in zijn soort en dé ultieme manier om je onderneming een kickstart te geven.

Een overvolle agenda, te weinig ervaring en geen idee waar te beginnen. Volgens Frank Bogaard, Nicole Öhlmann en Evelien Baert en zijn het veel voorkomende excuses voor startende ondernemers om de website en online zichtbaarheid uit te stellen. Terwijl deze onderdelen een belangrijke basis vormen van je onderneming. Om alle mogelijke excuses in een keer te tackelen ontwikkelden de drie ervaren ondernemers het gloednieuwe concept The Kicktrip. ‘In vijf dagen zorgen we ervoor dat de website en de Brand Story staan en dat je naar huis gaat met een koffer vol kennis en inspiratie om zelf aan de slag te gaan. De vorm waarin wij dit organiseren, gericht op de startende ondernemers, is uniek in zijn soort. Er bestaat nog geen enkele trip waarbij je in zo’n korte tijd je eigen website neerzet. Deze volledige reis inclusief overnachtingen, workshops, website, heerlijk lokaal eten en ontspannende activiteiten bieden we ook nog eens aan voor een unieke prijs’, aldus Evelien Baert.

Marokko als inspiratiebron
In een compleet nieuwe omgeving zijn is inspirerend. Het verwondert, stimuleert de zintuigen en geeft een onbetaalbare energie. Nicole verbleef tijdens haar motorreis meerdere weken in de co-living aan de Marokkaanse kust: ‘Taghazout is een van mijn favoriete plekken. De condities zijn perfect om je te kunnen focussen op de eigen onderneming. Het verblijf is voorzien van lichte kamers en fijne werkplekken met prachtig uitzicht op zee. Er is ruimte om goed te kunnen werken, maar ook om te ontspannen. Je kunt gaan surfen, wandelen in de bergen of genieten van een traditionele Hammam massage.’

Datum
7 tot en met 12 november

Kosten
Deelname aan de Kicktrip kost 1595 euro.

Locatie
Taghazout, Marokko

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over The Kicktrip? Kijk dan op thekicktrip.nl.