BOB Borrel De Avenue Breda Do 10 Februari 2022

Page thumbnail

In hartje Breda

Datum Donderdag 10 Februari

Waar De Avenue

Adres Waterstraat 5 4811 WZ Breda
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 20.00 uur
BOB Connect
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Donderdag 10 februari zijn we in hartje Breda te gast om elkaar weer zakelijk te ontmoeten! De prachtige evenementenlocatie De Avenue is dé plek te ontmoeten met collega-ondernemers. 18 november vond hier al een BOB Borrel plaats, die last minute wegens maatregelen werd ingekort en kleinschaliger plaatsvond. Hoewel dit een groot succes was (bekijk hier de terugblik), willen we ook een keer als vanouds genieten van een BOB Borrel bij deze schitterende locatie. 10 februari zijn we dan ook terug om, deo volente, te genieten van een klassieke BOB Borrel bij De Avenue! Meld je alvast aan, meer informatie volgt vlot... Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Over De Avenue

Gelegen in de binnenstad van Breda ligt De Avenue: een prachtige voormalige schuilkerk. Je proeft het extravagante karakter van deze evenementenlocatie zodra je binnenloopt, dus aan ambiance zal het niet ontbreken... Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een jaren vijftig schouwburg en restaurant. De Avenue, meld je aan en beleef het nu!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Anita van den Broek
Anita van den Broek Persoonlijk Leiderschap

Stefan van de Meeberg
Kuijpers Utiliteit Zuid

Robbert Liebregts
ROI verhogen

Esther Mans
Regio Business