Audio Show iEar’ 2017 in Tilburg

De grootste en leukste Audio Show van Nederland. Ruim 50 topmerken in 30 luisterruimtes. Op 11&12 november is het weer zover, Audio Show iEar’ in het Willem II stadion Tilburg.

Iear

Audio Show iEar’ 2017
Zaterdag 11 & zondag 12 november 2017
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Willem II stadion Tilburg
Ruim 50 fabrikanten in 30 luisterruimtes
Diverse productintroducties & speciale gasten
Entrée gratis
Gratis ruime parkeergelegenheid
Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion

Na het overweldigende succes en de vele positieve reacties die wij ontvingen op de twee eerdere edities, Audio Show iEar 2015 en 2016, komt de leukste audio beurs ook dit jaar weer terug!

De audio show 2017 biedt veel, gevarieerde en uitgebreide demonstraties van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een mix van toegankelijke en betaalbare audio apparatuur tot en met de exclusieve topproducten.
Als locatie is gekozen voor het Willem II Stadion in Tilburg. Een evenementen locatie die de ruimte biedt voor deze hifi show. Het Willen II stadion is makkelijk te bereiken vanaf de naast gelegen snelweg A58 met zeer ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. Een fantastische locatie voor een nadere kennismaking met al het moois wat er op audio gebied verkrijgbaar is.

Natuurlijk zorgt iEar’ ook dit jaar tijdens de hifi beurs voor de nodige primeurs en speciale gasten en een grote schare aan deelnemende Audio importeurs en fabrikanten. Allen met interessante producten, demonstraties en workshops.

Alvast heel veel luisterplezier, wij zien u graag op de iEar audio show.