BOB Borrel bij NEO KVL Hotel Do 12 Oktober 2023

Page thumbnail

Ontmoet je Brabantse collega-ondernemers

Datum Donderdag 12 Oktober

Waar NEO KVL Hotel

Adres Almystraat 12, 5061 PA Oisterwijk
Routebeschrijving


Programma
16.30 uur - 17.00 uur
Rondleiding NEO KVL Hotel (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst gasten met welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.30 uur - 18.45 uur
Opening door burgemeester Hans Janssen
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met Toine Brock (optioneel)
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

 

Met BOB kom je op bijzondere plekken en locaties. En ja, we hebben weer een pareltje gevonden! Op donderdag 12 oktober zijn we welkom bij het indrukwekkende NEO KVL Hotel in Oisterwijk. Hier hebben ze het karakter van de oude leerfabriek zorgvuldig bewaard en tegelijkertijd verfijnd design toegevoegd om het gebouw weer tot leven te brengen. Laat je vooral betoveren door het prachtige atrium, waar burgemeester Hans Janssen ons allen verwelkomt. En waar denk je dat de heerlijke broden en croissants tijdens het ontbijt vandaan komen? Inderdaad, van buurman Robèrt van Beckhoven, bekend van Heel Holland Bakt. Zo is de locatie van een verlaten plek omgetoverd tot een levendige en unieke hotspot. Met eigen ogen ervaren? Meld je dan aan voor de rondleiding om 16.30 uur!

Ontwerp Zonder Titel

 

Ontwerp Zonder Titel (1)

BOB Talkshow met Toine Brock van Tobroco 
Bereid je voor op een inspirerende avond met Toine Brock als gast in de BOB Talkshow. De topondernemer achter het succesvolle Tobroco deelt zijn ondernemersverhaal, met pieken én dalen. En succesvol is het bedrijf zeker: de machinebouwer won eerder al de BOV-trofee en ze ontvingen de Koning Willem I Prijs uit handen van koningin MáximaTobroco ontwikkelt, produceert en verkoopt machines voor grondverzet en landbouw. Waar ze 27 jaar geleden startte met lassen en prullen aan brommers, is het nu met 650 medewerkers de grootste en snelstgroeiende werkgever van Oisterwijk. En dan zo lekker normaal’ weten te blijven!

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

It's an inspiration, it's a celebration! 
Het programma van de BOB Borrel is een vrijblijvende drietrapsraket waar je nieuwe kennis, inspiratie én contacten opdoet. Door uit het programma te kiezen wat jij leuk vindt, geef je je avond zelf vorm én heb je het naar je zin. Waardevol, toch? Door middel van BOB Connect van 17.00 uur tot 18.30 uur ontmoet je actief je collega ondernemers en tijdens de BOB Talkshow van 18.45 uur tot 19.15 uur deelt een gerenomeerde ondernemer zijn ondernemersverhaal. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Esmee van der MEIJDEN
JC Imp

Thibault van der Laan
Animation Agency

Fatiha Riane
-

Bart den Braber
GELAN Detectiesystemen

Marc Lybaart
GELAN Detectiesystemen

Twan Heesakkers
PanGlobal Media and Publishing

Edwin van Daalen
RedFoxBlue

Huub van Osch MBM
vOSCH The Brand Guide

Jan de Bruijn
WeCare Tilburg

Steven Romme
Innvolve

Mart van de Weijenberg
ElkaarOntmoeten.nl

Cor Swinkels
Stabilo Interieurbouw

Bram de Jager
Advice Matters

Nadia Bellussi
THB Vermogensbeheer

Claudia Noatschk
Correct Solutions

Arthur Noatschk
Correct Solutions

Peter van den Broek
Claranet Benelux

Susan Eggels
Teams met Toekomst