BOB Borrel bij De Avenue Di 14 November 2023

Page thumbnail

In hartje Breda

Datum Dinsdag 14 November

Waar De Avenue

Adres Waterstraat 5 4811 WZ Breda
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met een welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow (optioneel)
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Dinsdag 14 november ontvangt De Avenue in Breda ons voor een BOB Borrel in zeer unieke setting. Genietend van de allure van een nostalgisch theater doe je nieuwe contacten op én geniet je van een verrassend show-element. De Avenue bevindt zich in een voormalige schuilkerk in hartje Breda welke inmiddels is omgetoverd tot een prachtige en veelzijdige evenementenlocatie. Authentiek 18e-eeuws interieur vormt het klassieke en warme karakter van deze locatie. Gedurende de avond zal er een sneak peek worden getoond van elementen uit aankomende dinnershows, waar De Avenue in uitblinkt. Kortom, een zeer unieke BOB Borrel met een avond vol beleving!

BOB Talkshow met Romke Swinkels van Royal Swinkels Family Brewers
Deze keer worden we tijdens de talkshow geïnspireerd door niemand minder dan: Romke Swinkels, managing director van Swinkels Family Brewers (moederbedrijf van o.a. Bavaria). Op dit moment is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in de thuismarkt van het 300 jaar oude Swinkels Family Brewers. Ook was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en lancering van Swinckels' superieur pilsener, ontwikkeld ter ere van de generatiewissel in 2007, toen het stokje is overgedragen aan de 7e generatie van de Swinkels familie. Tijdens de BOB Talkshow neemt Romke Swinkels ons mee in zijn verhaal over hoe hij gekomen is waar hij nu staat.

Ontwerp Zonder Titel (2)

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

It's an inspiration, it's a celebration! 
Het programma van de BOB Borrel is een vrijblijvende drietrapsraket waar je nieuwe kennis, inspiratie én contacten opdoet. Door uit het programma te kiezen wat jij leuk vindt, geef je je avond zelf vorm én heb je het naar je zin. Waardevol, toch? Zo zorgt de BOB Masterclass van 16.00 uur tot 17.00 uur voor de nodige kennis. Door middel van BOB Connect van 17.00 uur tot 18.30 uur ontmoet je actief je collega ondernemers. Tijdens de BOB Talkshow van 18.45 uur tot 19.15 uur deelt een gerenomeerde ondernemer zijn ondernemersverhaal met ons en talkshowhost Theo Verbruggen. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Over De Avenue
Gelegen in de binnenstad van Breda ligt De Avenue: een prachtige voormalige schuilkerk. Je proeft het extravagante karakter van deze evenementenlocatie zodra je binnenloopt, dus aan ambiance zal het niet ontbreken... Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een jaren vijftig schouwburg en restaurant. De Avenue, meld je aan en beleef het nu!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Bart Peeters
Trab Coaching & Support

Jurriën Haast
Vimak Business Intelligence

Jacqlin Spring
Jacqlin Spring Music

Aad Blokland
Blokland Bedrijfsadvisering

Marco Diks
Storysellers

Pim Reichardt
R&R Gerechtsdeurwaarders en Incasso

Victor Bonke
ACQUIRO

François Tax
Toshiba Tec Netherlands

Leroy van der Mey
Toshiba Tec Netherlands

Angelique Smits
Praktijk Be-Lief

Emmy Visser
Inofec

Nigel Stephania
GNI Productions

Anja Tuinder
Fotostudio Eye 4 You en Artgallery Toff-Art.

Silvia Everaard
Silvinos

Thijs van der Hel
Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars

Jochem Langenhuijzen
De Ondernemingswaarde BV

Johan van Boxel
Olympia

Leonie Vijverberg
CBRE Global Workplace Solutions

Karin Becks
Labels-IP