BOB Kerstborrel bij Parktheater Eindhoven Di 19 December 2023

Page thumbnail

Kom in de kerstsferen op deze grootse locatie!

Datum Dinsdag 19 December

Waar Parktheater Eindhoven

Adres Elzentlaan 50, 5615 CN Eindhoven
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 15.50 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass met Rob Scheepers (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met Sabi Tolou (optioneel)
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Dinsdag 19 december ontvangt Parktheater Eindhoven ons in stijl voor de jaarlijkse BOB Kerstborrel. Parktheater Eindhoven is een dynamisch, innovatief theater, gelegen aan de rand van het Stadswandelpark in Eindhoven. Het is een van de grotere theaters in Nederland en bereikt, met een brede programmering van zo’n 400 voorstellingen per theaterseizoen, jaarlijks zo’n 200.000 bezoekers uit Eindhoven en omgeving. Op deze prachtige, unieke locatie word je gegarandeerd omhult met luxe en grandeur. 

 

BOB Talkshow met Sabi Tolou
We hebben weer een topondernemer te pakken: techondernemer Sabi Tolou. Hij is 1 van de 3 Sendcloud-bazen, Europa’s nummer 1 verzendplatform voor e-commerce. Sendcloud helpt online retailers groeien door het volledige verzendproces volledig te automatiseren. Dit jaar stond Sabi op plek 15 van Quote’s succesvolste ondernemers onder de 40. Hij is met verschillende overnames bezig die hem zullen leiden naar een miljardenwaardering. Hij focust op blijven groeien in Europa, maar op de korte termijn ook in de VS. Én hij heeft inmiddels al 400 trouwe personeelsleden. Kortom, dit wordt hét ondernemersgesprek om het jaar mee af te sluiten.

Website BOB Event

 

Website BOB Event (1)

BOB Masterclass met Rob Scheepers 
De BOB Masterclass gooien we dit keer volledig over een andere boeg. Cabaretier Rob Scheepers maakt namelijk speciaal voor ons een (cabaret)show, oudejaarsconference, noem het wat je wil, over dé Brabantse Business Community: jullie dus! En waarom doet ie dit? Nou omdat het ‘zo fucking lekker is om met Brabanders te werken’ aldus Rob. ‘We hebben de mentaliteit van Rotterdam, het bourgondische van Limburg en het nuchtere van Friesland.’ Rob deelt zijn eigen hilarische visie op ondernemen in Brabant. Een persoonlijke show gericht op jou als ondernemer. Sluit jij samen met ons het jaar af met een gezonde dosis humor?

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

It's an inspiration, it's a celebration! 
Het programma van de BOB Borrel is een vrijblijvende drietrapsraket waar je nieuwe kennis, inspiratie én contacten opdoet. Door uit het programma te kiezen wat jij leuk vindt, geef je je avond zelf vorm én heb je het naar je zin. Waardevol, toch? Zo zorgt de BOB Masterclass van 16.00 uur tot 17.00 uur door Rob Scheepers voor de nodige uitgesproken humor. Door middel van BOB Connect van 17.00 uur tot 18.30 uur ontmoet je actief je collega ondernemers. Tijdens de BOB Talkshow van 18.45 uur tot 19.15 uur deelt Sabi Tolou zijn ondernemersverhaal met ons. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

No waste evenement
We streven naar een no waste evenement. Heb je je aangemeld, dan gaan we er in onze voorbereidingen ook vanuit dat je komt. Je kunt je natuurlijk altijd van tevoren afmelden!

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Gilbert de Laat
De Laat Kenniscentrum

Eddy Van Kuijk
EVK meubelmakers

Dennis Helmons
Turnaround Advocaten

Michiel Hulshof
KTBA Netherlands

Danique van Roosmalen
Danique Dance & Entertainment

Marjolein de Jong
MM Coaching & Advies

Eric van der Bend
Bend Projects

Inge du Puij
Stichting Met Je hart

Teun Latijnhouwers
HLB Witlox van den Boomen

Tim de Klerck
Van Iersel Luchtman Advocaten 's-Hertogenbosch

Dunnik Stoffer
Correct Solutions

Maxime Böckling
VDL ETG

Jordy de Kat
SRBA Group Helmond

Rudy Ceulemans
Valid Infra Pro's

Roger Gulpers
Valid Infra Pro's

Raoul van de Ven
HLB Witlox Van Den Boomen, Oost-Brabant

Tim Kanters
The CoffeeConnect

Sharda Kawarmala - van der Kuyp
Foco Organisatiecoaching & Consultancy