BOB Nieuwjaarsborrel bij MOOD in Tilburg Do 25 Januari 2024

Page thumbnail

Aziatische elegantie & inspirerende gesprekken!

Datum Donderdag 25 Januari

Waar MOOD, Tilburg

Adres Burgemeester Stekelenburgplein 199 5041 SC Tilburg
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow (optioneel)
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op donderdag 25 januari 2024 proosten we op het nieuwe jaar bij restaurant MOOD in Tilburg. Stap binnen in een wereld waar luxe en Aziatische elegantie elkaar ontmoeten. De rijke decoratie, subtiele Aziatische accenten en sfeervolle verlichting vormen het perfecte decor voor een avond vol inspiratie en connecties. Op het nieuwe jaar, op het ondernemerschap!

Eveline Wu X Plan-t
De topondernemer achter MOOD (en nog veel meer) is niemand minder dan Eveline Wu! Haar roots liggen in een klein dorpje op het platteland, vlakbij Shanghai, maar hier in Nederland ontpopte ze tot een ware zakenvrouw. Eveline heeft al meerdere prestaties op haar naam staan, zoals meerdere restaurants geopend, een gouden medaille gewonnen met haar dessert en eigen programma's bij 24Kitchen. Toch is ze zo lekker nuchter gebleven! Sinds een jaar heeft ze met succesformule MOOD een nieuw restaurant in Tilburg geopend in de bekende ondernemersbroedplaats Plan-t. Gelegen in de hippe Spoorzone van Tilburg zijn hier inmiddels prachtige bedrijven gevestigd.

BOB Masterclass: Het oplossen van je personeelsuitdagingen in 2024
Begin het nieuwe jaar met een voorsprong en sluit je aan bij deze BOB Masterclass met Sven 'De Cultuurgoeroe' Rickli. Voorafgaand aan de BOB Nieuwjaarsborrel neemt Sven je mee op een verkenningstocht door de personeelsuitdagingen van 2024. Van strategieën om in een tijd van schaarste het beste personeel aan te trekken en te behouden tot de aankomende generatieverandering op de arbeidsmarkt. Waar je je voorheen voornamelijk kon onderscheiden met je product, dienst of service is het nu het hebben van goede mensen waarmee je het verschil maakt. In een tijd van krapte een flinke uitdaging. Niemand beter dan Sven om je hiermee te helpen

Website BOB Event

Sven Rickli is Organisatiepsycholoog & Bedrijfskundige en is expert in bedrijfscultuur en gedragsverandering. Hij is directeur van verschillende bedrijven met 30 – 400 werknemers en weet dus wat het betekent om te ondernemen in de huidige markt. Met zijn bedrijf Nolost helpt hij bedrijven met het vinden en behouden van de juiste mensen. Wat volgens Sven 'zijn het niet de medewerkers die hoppen, maar de werkgevers die floppen.' Wekelijks deelt Sven zijn visie op personeelsbeleid met zijn 30.000 volgers op LinkedIn en nu dus ook met dé Brabantse Business Community.  

Over MOOD
MOOD Tilburg is niet zomaar een locatie. Het restaurant, gefocust op Aziatische en Franse cuisine, heeft een klassieke uitstraling met een persoonlijk karakter. MOOD by Eveline Wu combineert elegantie met een voortreffelijke internationale keuken. Met haar verfijnde interieur en oog voor detail is het de ideale plek om op een ontspannen manier nieuwe zakelijke contacten op te doen. Natuurlijk zit je voor zowel lunch als diner goed bij MOOD. Op het menu vind je klassieke Franse gerechten en delicatessen met bijzondere smaak- en textuurcombinaties, geïnspireerd door de authentieke Aziatische keuken. Daarnaast is de sushi noemenswaardig! 

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches. Traditiegetrouw is er ook bij deze borrel natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te connecten tijdens BOB Connect. Vanaf 20.00 uur willen we het ondernemerschap weer uitbundig vieren tijdens BOB Soul: it’s a celebration. Meld je snel aan; we hebben je er graag bij!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

No waste evenement
We streven naar een no waste evenement. Heb je je aangemeld, dan gaan we er in onze voorbereidingen ook vanuit dat je komt. Je kunt je natuurlijk altijd van tevoren afmelden!

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Instagram, Facebook en X. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Martijn Lavoir
Fama Volat

Peter Zevenbergen
People Make Progress

Jeroen Reijns
Connesso Coffee

Frank Mallens
De Kok Xpress

Anja Quartel
Praktijk Vivir

Jolande Grijsbach
Stichting Tilburg Ten Miles

Henk van Doremalen
Henkvandoremalen Producties

Nanda Baars
Ware Koers

Mirjam Kanters
Pure Business Bedrijfskleding

Rayvano Brunswijk
Nanomoving

Mariette Schram
Mariette Schram Interim HR & Advies

Bart Taminiau
Kredietunie Regio Brabant

Jalyne van Brakel
The Streetfood Club Breda

Gio Hellings
Reissue

Dorine Rinkes
Dorine Rinkes

Teun Hofland
myPOS

Joost Festen
joostfesten B.V.

Ilona van der Wal
VGO Support

Yvette Hillen
Van der Valk Hotel Tilburg

Noor Remmers
Van der Valk Hotel Tilburg