Event Brabant Groeit! in ‘s-Hertogenbosch

Op 14 juni organiseren KvK, nlgroeit, BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) en Provincie Noord-Brabant het event ‘Brabant Groeit’. Je breidt je netwerk uit, je leert van ervaren topondernemers en groei-experts en je hebt volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen.

Brabant Groeit

Bovenal geeft klankborden met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, je al een enorme zet in de goede richting. 'Brabant Groeit' is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Ambitieuze ondernemers (met een minimale omzet van 1 miljoen euro), worden uitgedaagd. En je wordt gevraagd om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers. De meesten komen trouwens uit Brabant.

Datum en tijd
Donderdag 14 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Programma
- Op het hoofdpodium hoor je het groeiverhaal van een Brabantse Topondernemer Rob van den Heuvel van Sendcloud. Wat maakte dat zijn bedrijf zo groeide?

- ‘Rondetafelgesprekken’. Je gaat in gesprek met ervaren ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan gedacht had. Netwerken, leren en je groei een boost geven!

- ‘Netwerkborrel’. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Heb je een gaaf plan of een prangende groeivraag en wil je nog even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

Kosten
Deelname is kosteloos

Locatie
Provinciehuis Brabant ’s Hertogenbosch

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor dit event.