BOB Borrel bij Avans in Breda Do 18 April 2024

Page thumbnail

Een unieke kans om het onderwijs mee vorm te geven!

Datum Donderdag 18 April

Waar Avans Breda

Adres Hogeschoollaan 1, 4818 CR Breda
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met Bob Hutten (optioneel)
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Benieuwd wat Avans Hogeschool voor jouw bedrijf kan betekenen? Op donderdag 18 april 2024 zijn we namelijk terug met een nieuwe BOB Borrel vol kennis. We nodigen je uit bij Avans in Breda. Een unieke kans om tijdens een BOB Borrel mee het onderwijs vorm te geven. Avans is namelijk echt op zoek naar co-creatie met het bedrijfsleven, jullie als ondernemers dus. De BOB Borrel vindt plaats in het prachtige atrium van Avans, hun nieuwe evenementenlocatie ‘het ei’ en in de bekende ouderwetse collegezaal. Het thema van de avond is duurzaam ondernemen en uiteraard verzorgen we wederom alle benodigdheden voor die onvergetelijke avond. Een tipje van de sluier wat ons programma betreft lees je alvast hieronder.

BOB Talkshow met Bob Hutten
Dit is wel heel veel BOB. We raken er een beetje van in de war. Gelukkig wel op een goede manier, want de meest invloedrijke persoon in de Nederlandse horeca halen we maar al te graag binnen. Zijn bedrijfsstrategie is gebaseerd op geluksschilderijen en het personeel noemt hij ‘samenwerkers’. Niemand minder dan Bob Hutten, directeur van cateringbedrijf Hutten, wordt tijdens onze BOB Talkshow live geïnterviewd. Of hij wel eens gekwetst wordt door mensen die hem zweverig vinden? ‘Nee. Uiteindelijk blijkt uit de groeicijfers van Hutten dat onze strategie werkt.’ Ben jij benieuwd naar het ondernemersverhaal van Bob? Kom dan luisteren naar deze BOB Talkshow!

Website BOB Event

BOB Masterclass
Wat hebben Treeport, MondzorgPlus en No Waste Army met elkaar gemeen? Nou, deze MKB-ers blinken alle drie flink uit op het gebied van duurzaamheid. De ideale leraren dus om je de kneepjes van het vak te leren. Onder leiding van Avans Lector Marleen Janssen Groesbeek, die al 20 jaar expert is op het gebied van duurzaam ondernemen, delen ze essentiële kennis en ervaringen over onder andere circulariteit, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, maatschappelijk impactvol ondernemen en onbenut arbeidspotentieel. Kom voorafgaand aan de BOB Borrel naar deze BOB Masterclass en krijg concrete innovatietips zodat jij head first in alle duurzaamheidsregels duikt zonder erin te verdrinken.

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over Avans
Avans Hogeschool, gevestigd in Noord-Brabant met locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg, is een toonaangevende kennisinstelling die zich richt op innovatief en actueel onderwijs. Avans staat al jaren bekend als beste hogeschool die wordt gewaardeerd om haar sfeer en onderwijskwaliteit. Met een breed scala opleidingen en cursussen, dienen ze zowel studenten als werkende professionals. Het bedrijfsleven kan dus ook terecht voor (bij)scholing van medewerkers. En met hun Centre of Expertise (CoE) zijn ze nog eens enorm interessant voor ondernemers. Hier werken ze namelijk nauw samen aan praktijkgericht onderzoek met het (regionale) bedrijfsleven, overheden en andere organisaties. 

Over onze BOB Borrel
De missie van Regio Business is het verbinden van Brabantse ondernemers, zodat er meer, beter, slimmer, efficiënter en aangenamer samengewerkt wordt in de regio. Hoe doen we dit? Nou, we geven tweemaandelijks ons zakenmagazine BUSINESS uit, bieden we een grote online community én we organiseren dus BOB Borrels. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! Met (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches ontmoet je hier gelijkgestemden, potentiële partners en ga zo maar door. Tijdens het programmaonderdeel BOB Connect maken we het je zelfs extra makkelijk! Op een laagdrempelige en efficiënte manier zorgen we dan dat je met minimaal acht interessante ondernemers visitekaartjes uitwisselt. Ouderwets jezelf voorstellen (en zijn) is genoeg!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

No waste evenement
We streven naar een no waste evenement. Heb je je aangemeld, dan gaan we er in onze voorbereidingen ook vanuit dat je komt. Je kunt je natuurlijk altijd van tevoren afmelden!

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Instagram, Facebook en X. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Nick van Breda
Nick van Breda Consultancy & Avans Hogeschool

Daphne Bustenai
Rabobank

Yasmien Rizqy
Tint

Stijn Rutten
Compass Group Nederland

Anita Meeuwsen
Anita Meeuwsen | Dé LEFcoach voor ondernemers

Mara Theijssen
Met Mara

Peter van de Ree
Trime North B.V.

Jelmar van Maaren
Trime North B.V.

Arlon Biemans
Avans Hogeschool

Luke Prins
The Prince Creative Agency

Lonneke Sturme
Letterlijk Lonneke

Marcel Spaai
Spaai Consultancy

Werner Heinsman
Mooke

Bert Verlaan
WSP West-Brabant

Marie - Louise Brands
HBML

Edwin Mathijssen
A.i. Automatisering

Paul Nipius
Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven

Cindy van den Dungen
Cinergy