Symposium 'Na de Troonrede' in Tilburg

Op dinsdag 18 september organiseren Dispuut K.O.N.G.S.I. en de Tilburg School of Economics and Management van Tilburg University het Prinsjesdagsymposium.

Symposium

Op dinsdag 18 september zal het symposium ‘Na de Troonrede’ plaatsvinden. Tijdens het symposium zal een indrukwekkend panel bestaande Herman Wijffels (oud-directeur Rabobank), Johan Graafland (hoogleraar ‘Economie, onderneming en ethiek’) , Jacqueline Cramer (stategisch adviseur Utrecht Sustainability Institute) en Henny de Haas (directeur Hoppenbrouwers Techniek B.V.) onder leiding van moderator Danny Mekić met elkaar en met het publiek in discussie gaan over thema’s uit de Miljoennennota.

De hoofdvraag dit jaar luidt: ‘Winst of waarde? Op weg naar een geliefde en succesvolle onderneming! Hiermee willen we de verantwoordelijkheid van bedrijven ten opzichte van maatschappelijke problemen zoals klimaatverandering, vergrijzing, luchtvervuiling en arbeidsomstandigheden onder de loep leggen. Hoe is dit concreet toepasbaar voor bedrijven? In welke mate bent u gebaat bij duurzaam ondernemen? De ondernemer vraagt zich vaak af wat er concreet gedaan kan worden om op de gepresenteerde veranderingen in te spelen. Deze vraag zal daarom dit jaar centraal staan bij de 35e editie van het symposium. Je krijgt de mogelijkheid al jouw vragen te stellen en in discussie te treden.

Wil je dit symposium bijwonen? Schrijf je dan in via deze link. (er zijn geen kosten aan dit symposium verbonden).

Locatie van het symposium:
Concertzaal Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1 te Tilburg

Programma:
15.30 uur > Ontvangst Symposium ‘Na de Troonrede’
Foyer Schouwburgzaal – Theaters Tilburg

16.00 uur > Aanvang Symposium ‘Na de Troonrede’
Schouwburgzaal – Theaters Tilburg

18.00 uur > Netwerkborrel
Foyer Schouwburgzaal – Theaters Tilburg