Seminar Zakendoen met de VS van Trump in Vught

Welke impact heeft het presidentschap van ondernemer Donald Trump op het zakendoen met de Verenigde Staten? Diverse Amerikakenners, een afgevaardigde van het Amerikaanse consulaat en ondernemers beantwoorden op de dag van de inauguratie deze vraag tijdens het VS-event van Fenedex en Language Institute Regina Coeli op 20 januari.

Seminar VS

Michiel Vos
Michiel Vos is jurist, journalist en Verenigde Staten-correspondent. Hij heeft zowel de Nederlandse als de Amerikaanse nationaliteit en woont inmiddels meer dan tien jaar in New York. Als correspondent laat hij de grote verschillen in de Verenigde Staten zien, bezien door zijn nuchtere Groningse ogen. Mede daarom is hij een veelgevraagd gast, onder andere bij RTL Late Night.

Bert Colijn
Bert Colijn is senior econoom bij ING. Bij ING analyseert hij de internationale macro-economie met een focus op de grote economieën zoals de Eurozone en de VS. Colijn heeft eerder voor The Conference Board gewerkt, een internationale denktank met hoofdkantoor in New York en hij heeft een master van de Rijksuniversiteit Groningen in Internationale Economie.

Taal en cultuur in de Verenigde Staten
Het event is niet compleet zonder een optreden van een Amerikaanse taal- en cultuurtrainer die verbonden is aan Language Institute Regina Coeli. De Amerikaanse Liz Jordans geeft op een praktische en interactieve manier meer inzicht in de Amerikaanse manier van communiceren en zakendoen. 

Panel
Een panel van deskundigen zal met u het gesprek aangaan over de praktijk van zakendoen in de Verenigde Staten.
De panelleden:
Johan Bruinsma, commercieel directeur Van der Meulen de Meesterbakkers
Raymond Mens, Amerika deskundige van EVO-Fenedex
Crijn Sprinkhuizen, exportmanager IPP Parking

Live verbinding met Washington
Via een live verbinding is de inauguratie speech van Trump te bekijken, waarna uitgebreid nagepraat kan worden tijdens de borrel.

Datum en tijd
Vrijdag 20 januari van 14.30 tot 19.00 uur

Locatie
Language Institute Regina Coeli, Martinilaan 12, Vught

Meer informatie/aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor het seminar.