Prezi Bootcamp door Hedwyg van Groenendaal in Tilburg

Hedwyg van Groenendaal geeft op 21 maart een Prezi Bootcamp bij Seats2meet Tilburg Spoorzone. Hierbij duik je niet alleen in Prezi, maar je leert ook een supersimpele methode om jouw eerstvolgende presentatie tot een groot succes te maken, of dat nu meer sales, meer impact of betere educatie is.

Prezi

In een dag leer je precies wat je nodig hebt om Prezi Next op de goede manier te gebruiken. De training is heel praktisch opgezet. Het geleerde pas je meteen toe, zodat je direct jouw Prezi-vaardigheden opbouwt en na de training ben jij helemaal klaar voor de wereld van het nieuwe presenteren.

Prezi is de makkelijkste manier om een beeldende presentatie te maken (in plaats van vooral bullet-points en tekst) en een presentatie die goed is gestructureerd. Met Prezi maak je automatisch onderscheid in hoofd- en bijzaken. Prezi brengt jouw presentatie naar een volgend niveau. Naast het werken met Prezi leer je ook het Presentatie Project Plan (PPP) gebruiken. Met dit bewezen 7-stappenplan van Hedwyg van Groenendaal maak je een heldere structuur voor jouw volgende presentatie. Stap niet meer in de grootste presentatievalkuil dat je meteen in de tool duikt. Eerst een plan, dan de tool.

Wat is Prezi eigenlijk?
Prezi is een nieuwe, innovatieve presentatietool waarmee je op een andere manier je presentatie opbouwt. In Prezi werk je namelijk met één groot canvas, vergelijkbaar met een groot vel papier. Daar plaats je alles op. Het werkt als een soort mindmap. Je zoomt in voor details (je duikt als het ware letterlijk in een onderwerp) en je zoomt uit voor overzicht. Hierdoor kun je veel beter hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden en leg je makkelijker relaties tussen stukken informatie. Als je Prezi goed wilt inzetten, moet je het slide-denken loslaten. Prezi werkt op basis van overzichtsdenken en dit heeft veel voordelen. Als je eenmaal het Prezi-denken door hebt, gaat er een wereld voor je open.

Datum en tijd
Donderdag 21 maart van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Kosten
375 euro. Als je nu inschrijft kost het je 225 euro excl. btw.

Locatie
Seats2meet Tilburg Spoorzone
Burgemeester Brokxlaan 1000 in Tilburg

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de Prezi Bootcamp.