BOB Academy bij i-team Global Di 26 September 2023

Page thumbnail

Verkoopstrategie in de maakindustrie; hoe het ook anders kan

Datum Dinsdag 26 September

Waar i-team Global

Adres Hoppenkuil 27B, 5626 DD Eindhoven
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding over de productievloer
16.15 uur - 17.00 uur
​Inhoudelijk programma met Frank van de Ven
17.00 uur - 18.00 uur
BOB Connect met een hapje en een drankje

Je hebt een prachtig product. Maar daarin ben je vast niet de enige. Hoe onderscheid je jouw product en zorg je, zeker in tijden van hoge inkoopkosten en lange levertijden, voor een goed lopende organisatie met een strakke verkoopstrategie? Volgens Frank van de Ven, eigenaar van i-team Global, is visie essentieel als je écht succes wil behalen. Hij nam in 2008 het familiebedrijf Future Cleaning Technologies over en gooide het roer compleet om.

Op en top beleving
Hij ging van heel veel dealers naar een partnerstructuur met één partner per land. En hij koos ervoor om vol in te zetten op beleving. Zo nodigt i-team Global klanten en relaties uit in hun eigen experience center. Hier vind je alle, maar dan ook echt àlle situaties die je maar kunt bedenken waarin schoongemaakt moet worden terug (denk aan een vliegtuig, een McDonalds vestiging, een benzinestation, een ziekenhuisopstelling, een theater en ga zo maar door). Een strategie waarmee ze zeer succesvol zijn in meer dan 60 landen.

Over i-team Global
i-team Global richt zich op de ontwikkeling en het ontwerp van high-end schoonmaakmachines, -producten en -hulpmiddelen. Variërend van schrobzuigmachines, stofzuigers, kauwgomverwijderaars, verlichtingsoplossingen, microvezelpads en alles-in-één reinigingseilanden. Maar ze zijn meer dan dat. De ‘i’ in i-team Global staat voor inquire, inspire en innovate.  i-team is een mondiale familie van distributiepartners die actief zijn in meer dan 60 landen. Hun hoofdkantoor in Eindhoven vormt een afspiegeling van deze overtuigingen. Ze hebben hier een ervaringscentrum opgezet dat partners en klanten kunnen bezoeken om geïnspireerd te raken door brainstormsessies, lezingen, demo's en workshops.

Over de BOB Academy
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou. 

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar office@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Jacco Smit
Novotel Eindhoven

Igor Zwerver
Van der Kruijs Schildersbedrijf

Suzanne Evers-Kweens
Evers & Evers Glas

Robert Herckenrath
Energy Service Center

Martijn Dijkhuizen
Marts & Mounts

Rob Jansen
Chain Logistics

Pim Lambrechts
GJK Techniek

Etienne Timmermans
Censor Voor de verandering

Joost Bogaers
SUNSHIELD Unieke Louvers

Rinus Raaijmakers
Buvac

Edwin van Diessen
Van Doren Engineers

Max Neus
Delta Technics Engineering

Wim Pijnappels
Metalco

Roel Verschuren
VDL Apparatenbouw

Gerard van Keulen
ETB Van Keulen

Henk Berends
CZL Tilburg

Freek Broers
Reboow

Dorie de Rouw
GTO Plating