BOB Academy bij ROFA Di 27 Februari 2024

Page thumbnail

Het Europese bos van (duurzaamheids)regelgeving

Datum Dinsdag 27 Februari

Waar ROFA

Adres La Défense 7, 5026 SC, Tilburg
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding in kleine groepen
16.15 uur - 17.00 uur
​Interactief inhoudelijk programma
17.00 uur - 18.00 uur
BOB Connect met een hapje en een drankje

Het Europese bos van (duurzaamheids)regelgeving; wie, wat, waar, wanneer?
Zie jij de bomen soms ook niet meer door het Europese bos van regelgeving op het gebied van duurzaamheid? Dat is helemaal niet zo gek. Green Claims Directive, CSRP, CPR, ESG, Digital Product Passport en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal regels rondom duurzaamheid en circulariteit waar je als MKB ondernemer mee te maken krijgt. Nu of in de toekomst. Soms direct omdat de regel voor jou bedoeld is, maar soms ook indirect omdat je klant de strenge regels doortrekt naar jou als leverancier. Een flinke uitdaging voor veel ondernemers. Gelukkig is ROFA al ruim 30 jaar, wellicht soms onbewust, heel duurzaam bezig. Zij kunnen je dus op weg helpen met het tackelen van deze nieuwe wet- en regelgeving. En als je het goed doet liggen subsidies en voorrang in aanbestedingstrajecten in het verschiet. Hun advies: begin klein!

Spiksplinternieuw pand
Op dinsdag 27 februari gaan we met ROFA-eigenaren Ronald de Boer en Erik van den Aker en expert op het gebied van deze regelgeving Mantijn van Leeuwen (managing director NIBE) in gesprek over hoe we als MKB ondernemers moeten omgaan met deze wirwar aan regels. We doen dit in hun spiksplinternieuwe pand (met experience center!) op het bekende Tilburgse Tradepark 58. Dit bedrijventerrein is speciaal voor bedrijven die slimme oplossingen bieden en een innovatieve manier van ondernemen hebben. Perfect voor ROFA dat slim en innovatief handelt vanuit haar basisprincipes: duurzaam, modulair en re-use. Zin om te sparren met collega-ondernemers en te leren van de ups en downs van Ronald en Erik? Meld je dan aan voor deze BOB Academy.

Over ROFA
ROFA is in 1991 van start gegaan en wist al snel de koppositie in de branche van duurzame industriële meubelstoffering te veroveren. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende, internationaal opererende onderneming in de modulaire interieurbouw. ROFA werkt nauw samen met haar partners, waarbij het volledige proces, van concept tot en met de eindrealisatie, uit handen genomen wordt. Ook opereert ROFA volledig energieneutraal. Dit alles doen ze voor luchtvaartmaatschappijen, concertzalen, ziekenhuizen, scholen en nog véél meer. 

Over de BOB Academy
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Neem ook vooral een introducé mee die aan deze voorwaarden voldoet. Alleen maar leuk!

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar office@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Roland Maas
MAAS Watches

Kees van Soest
Schoenenfabriek Greve bv

Marc Geerdink
Value Procurement Centre

Tjalke Zijlstra
BakkerElkhuizen

Richard Kraan
't Afbouwhuys

Jasper Broeders
Aarts&co interieur en advies

Bart de Bruin
De Bruin Techniek Tilburg

Frank Hermans
InnoTractor

Hans Bakker
Gebrema

Jan-Bart Beerens
Beerens Intercover

Diana van Ooijen
DSP Nederland

Michelle van den Hoven
Van den Hoven Jachtbouw

Valiant de Kok
De Kok Xpress

Ad Wijnhoven
Axell Logistics

André van Peer
NOMI Co-packing

Mark van de Ven
De Meeuw

Mark Eikhout
Eikhout Metaalwerken

Mark van Os
De Meeuw

Michael van Haperen
Van Haperen Dakbedekking