Thema: Leukste werkgever

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Accon avm: Vogels die de ruimte zoeken

Nov-Dec 2019

Op dit kantoor ben je vertrouwenspersoon, psycholoog, gewetenspersoon én pastoor tegelijk. Van afgestudeerd bioloog tot gesjeesd geneeskundestudent, je komt er van alles tegen. De vrijheid om het verschil te maken, da’s nou typisch Accon avm adviseurs en accountants.

Lees verder
Thumbnail

Unlimited Vision & Sound: Los kabeltje? Een no go!

Mei-Juni 2022

Bewust personeel werven is nooit nodig geweest; mensen komen meestal vanzelf. ‘Oud-stagiaires blijven hangen en tijdens corona kregen we er zelfs personeel bij’, zegt Pascal van Engelen (45). Bij Unlimited Vision & Sound verstaan ze het vak en omarmen ze de magie rondom licht, beeld en geluid. Of het om een live talkshow gaat met Humberto Tan, een jaarvergadering van KPN of Bourgondisch Den Bosch.

Lees verder
Thumbnail

CompX: Missie geslaagd

Nov-Dec 2019

Vrijheid, een voetbaltafel, een poolbiljarttafel. Een vrijdagmiddagborrel met koude biertjes. Ter ere van het 10-jarig bestaan een vijfdaagse trip naar Spanje. Hola, señorita! ‘Yep, dit is géén grap’, zeggen Björn de Beer (42) en John de Waal (48). ‘Dit is CompX.’

Lees verder
Thumbnail

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen: Dat wordt niet van bovenaf opgelegd

Nov-Dec 2019

Nadat Wim Ketelaars (55) voor verschillende werkgevers had gewerkt, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon, dus begon hij voor zichzelf. ‘Met vallen en opstaan heb ik in die beginjaren veel geleerd.’ Inmiddels zijn we alweer 25 jaar verder.

Lees verder
Thumbnail

Van Boekel accountants en adviseurs: Dán heb je een streepje voor

Nov-Dec 2020

Het is niet iedereen gegeven, oog hebben voor talent. Precies aanvoelen of iemand in het team past, of beter gezegd, bij de Van Boekel-familie. Want zo ervaart Valerie van Hooijdonk (31) het kantoor waar ze nu ruim vijf jaar werkzaam is. ‘Als ze eenmaal bij ons werken, wil je ze natuurlijk ook houden. Dat is bij ons niet zo moeilijk, want de manier waarop we bij Van Boekel met elkaar omgaan, spreekt iedereen aan.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven