Thema: Arbeidsrecht

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Stalman & Rijken: Zit dicht op je debiteuren

Jan-Feb 2012

Ondernemers zijn vaak angstig om een deurwaarder in te schakelen. Zij willen de relatie met hun klant niet beschadigen of zijn bang om deze kwijt te raken. 'Deze angst is vaak onterecht. Incasseren hoeft niet gelijk met de botte bijl te gebeuren. We kunnen eerst proberen te bemiddelen of een regeling te treffen, zodat de ondernemer zijn geld krijgt én zijn klant behoudt', vertelt Marcel Stalman.

Lees verder
Thumbnail

Column Pascal Besselink: Maak dat ‘sociaal akkoord’

Nov-Dec 2013

Je behandelt zeker veel ontslagzaken in deze tijd? Die vraag hoor ik vaak als ik vertel over mijn werk als arbeidsrechtjurist. Ontslagzaken komen zeker veel voor nu, maar het is een misverstand om te denken dat ik me alleen op dat soort zaken stort. Het arbeidsrecht is veelomvattend en varieert van discussies over functiewaardering, loonvorderingen tot geschillen over ziekte, concurrentiebedingen, overgang van onderneming, gelijke behandeling en uitleg van cao bepalingen, om maar eens wat te noemen.

Lees verder
Thumbnail

De Bedrijfspoli: Medewerkerkracht als basis

Sept-Okt 2021

Er zijn niet veel arbodiensten die spreekuur houden in Den Bosch én Oss. Er zijn veel MKB bedrijven in Oss en omgeving, die graag dienstverlening dichtbij huis hebben. Ton Theloosen, directeur De Bedrijfspoli, vertelt graag waarom hij in Den Bosch en Oss spreekuur organiseert.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven