Thema: Makelaardij

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Annelou de Groot

Nov-Dec 2011

Op 24 november weet Annelou de Groot of zij ‘Vastgoedvrouw van het jaar’ is geworden. Volgens haar eigen organisatie is zij dit echter al vijf jaar lang. Doortastend en innovatief loodst zij Dynamis immers naar een gezonde toekomst.

Lees verder
Thumbnail

HRS Makelaars: Alles voor jezelf of delen?

Nov-Dec 2018

Hoe graag wil je je eigen producten aan kunnen raken? Sta je ervoor open een ander de handling te laten doen? ‘Dit zijn vragen waar bedrijven in de logistiek zich op dit moment mee bezig zouden moeten houden’, stelt Arjan Rens van HRS Makelaars. Hij is de makelaar van het innovatieve logistieke concept Smart Hub aan de Rietveldenkade in ’s-Hertogenbosch.

Lees verder
Thumbnail

Saris en Partners: Mkb’ers werken veel te hard

Nov-Dec 2019

‘Ik verkocht ooit een pand aan iemand die verkeerd verbonden was. De vrouw in kwestie had denk ik, een afspraak met een concurrent van ons. Waarschijnlijk belde ze het verkeerde nummer. ‘Wat doe je eigenlijk’, vroeg ik haar. Ze begon te vertellen. Ik luisterde. Stelde pertinente vragen. Dat vond ze bijzonder. Makelaars in aandacht zijn zeldzaam.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Floor Appels

Dec 2010-Jan 2011

Floor Appels is opvallend jong voor de functie die zij bekleedt. Op 29-jarige leeftijd manoeuvreert zij als directeur van Appels Makelaardij door de economische crisis. Welke weg bewandelt zij hierbij? En maakt de crisis haar wanhopig of juist helemaal niet?

Lees verder
Thumbnail

M&S Makelaars: Er zit nog meer in de pijpleiding

April 2011

De makelaarswereld kreeg het aardig te verduren de laatste jaren. De eerste aardbeving werd veroorzaakt door de digitalisering. ‘Zoeken’ doen we tegenwoordig via funda en niet meer via de makelaar. Daarna zorgde de crisis ervoor dat veel huizenbezitters bleven zitten waar ze zaten. En volgens paul Mols zit er nog meer in de pijpleiding.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven