Thema: Houtbewerking

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Tessa en Sanne van Swaay

Juli-Aug 2017

In de geschiedenis van het 126-jarige bedrijf was al eerder een vrouw die het roer stevig in handen hield. Rosalie van Swaay-Schutjes nam, na het overlijden van haar man Jan in 1929, de leiding twaalf jaar over. Haar achterkleindochters Tessa (39) en Sanne (37) zijn de huidige directeurs van Van Swaay Duurzaam Hout in Schijndel.

Lees verder
Thumbnail

Tida Parket: Hart voor hout

Jan-Feb 2015

Het vak is hem met de paplepel ingegoten. Als tienjarige jongen ging Danny Swaans (41) al mee met de parketteurs. De zoon van Jan Swaans, oprichter van Tida Parket in 1978, wist hierdoor al jong dat hij ondernemer wilde worden. Volgens hem zijn passie voor hout en vakmanschap onlosmakelijk met elkaar verbonden. ‘Met alleen ondernemersgeest kom je er niet. Mijn hart ligt echt bij het hout.’

Lees verder
Thumbnail

Rabobank Tilburg: Lego voor volwassenen

Nov-Dec 2015

Als het gaat om Timmerfabriek Frank van Roij, zit de eigenaar op zijn praatstoel, maar op netwerkbijeenkomsten zit Frank persoonlijk niet zo te wachten. Marco Verhoeven, accountmanager Grootzakelijk van Rabobank Tilburg en omstreken, nodigde hem daarom uit voor dit interview waarin hij zijn bedrijf kan profileren.

Lees verder
Thumbnail

HOLLANDIA groengroep: Juwelen van bomen

Maart-April 2016

Hij houdt van een natuurlijk uiterlijk, werkt met duurzame producten en hoofdzakelijk autochtoon plantmateriaal. Rogier Biekens van HOLLANDIA groengroep denkt altijd in oplossingen. Zijn passie: het behoud van juwelen van oude bomen en struiken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven