Thema: Catering

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Cuhabo en Fevents: Passie voor pure kwaliteit

Maart-April 2013

Drie jaar geleden troffen ze elkaar tijdens een event: CuHaBo deed de catering, Fevents zorgde voor het bedienend personeel. De klik was er meteen en de twee besloten hun krachten te bundelen. Het resultaat is topkwaliteit met bevlogenheid.

Lees verder
Thumbnail

Twins en FC Den Bosch: Kort op de bal

Jan-Feb 2014

Twins bedrijfscatering verzorgt sinds vier voetbalseizoenen de catering van de businessclub van FC Den Bosch in BrainWash stadion De Vliert. De voetbalclub en cateraar hebben een goede match met elkaar gevonden. ‘Ondernemen is net als topsport: je moet kort op de bal spelen, kunnen omgaan met tegenslagen en bovenal doorzetten’, aldus Peter Traa, directeur van Twins.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Noud van den Boer

Nov-Dec 2015

‘Gepassioneerd en geduldig gedreven’, antwoordt Noud van den Boer op de vraag hoe hij zichzelf ziet. ‘Gedreven om dingen te veranderen, gepassioneerd om die ambitie waar te maken, met het besef dat het tempo van de natuur haar eigen dynamiek heeft.‘

Lees verder
Thumbnail

Appèl: De vrijheid om eigenzinnig te zijn

Jan-Feb 2016

Appèl groeit als kool, wordt gewaardeerd door medewerkers én klanten en is volgens het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep al jarenlang vice-kampioen onder de bedrijfscateraars. Een uitgekiende strategie? Een doordacht concept? Wat maakt deze Brabantse ‘cateraar met accent’ zo succesvol?

Lees verder
Thumbnail

De Kort Catering: Gevoed door de klant

Maart-April 2014

Ze zijn gewend om elke wens zo goed mogelijk te vervullen en breiden het assortiment bijna wekelijks nog uit. Heeft de klant een bijzonder menu voor ogen of vraagt hij hen te werken met heel specifieke producten, dan onderzoeken ze de mogelijkheden en werkwijze. Met de ervaring en het vakmanschap van de koks, kunnen ze met een gerust hart creatief zijn. In die zin is De Kort Catering dus gebouwd op de vraag en feedback van de klant.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven