Thema: Cultuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Nanda van Alebeek: Vitale aquakunst

Juni 2010

Waterpartijen, tuinen en parken zijn bij uitstek geschikt om met de karakteristieke beeldentaal van Nanda van Alebeek te worden verrijkt. Haar sculpturen geven dergelijke locaties een aansprekende herkenbaarheid.

Lees verder
Thumbnail

Noordbrabants Museum: Prestige zoekt prestige

Mei-Juni 2012

De ambitie van het Noordbrabants Museum liegt er niet om: na een ingrijpende metamorfose fungeert het museum als een wervelend complex waar kunst, cultuur, emotie en zakelijkheid samenkomen.

Lees verder
Thumbnail

Stiching JB500: Jheronimus Bosch springlevend

Nov-Dec 2014

In 2016 verwacht Lian Duif, programmamanager bij de Stichting Jheronimus Bosch 500, minimaal één miljoen bezoekers voor de indrukwekkende finale van de Bosch500 manifestatie die dat jaar in ‘s-Hertogenbosch en omstreken plaatsvindt. Dat biedt kansen voor culturele instellingen maar zeker ook voor ondernemers.

Lees verder
Thumbnail

Jazz in Duketown: Crème de la crème van de Nederlandse jazz

Mei-Juni 2015

Van 22 t/m 25 mei vindt het grootste gratis jazzfestival van Nederland plaats. Maar liefst 150.000 bezoekers genieten dan van de top van de Nederlandse jazzmuziek en natuurlijk van de bourgondische gezelligheid. Jazz in Duketown staat bekend als één van de betere festivals van Nederland met een sterke hedendaagse programmering.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven