Thema: Verhuurbedrijf

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

't Arendje: Beste jaar ooit

Mei-Juni 2012

Bram Cobben en Sjef Goesten zijn directeuren-eigenaar van ‘t Arendje in Drunen. Deze onderneming behoort tot de tien grootste verhuurbedrijven op het gebied van evenementen -zoals beurzen, bedrijfsborrels en feesten- in Nederland. Sjef startte ‘t Arendje en Bram werkte zich op van medewerker tot medeondernemer. Door actief, innovatief en vooral creatief te zijn, spelen ze in op wensen uit de markt en houden ze hun bedrijf gezond.“En dat doen we simpelweg door ons nuchtere boerenverstand te gebruiken”, aldus Sjef.

Lees verder
Thumbnail

Meerdink Verhuur: Groeien is best spannend

Mei-Juni 2018

Je hebt het misschien niet in de gaten, maar er is een grote kans dat je het werk van Meerdink Verhuur kent. Het VIP-deck bij het Tilburgse Festival van het Levenslied? Gemaakt door Meerdink! Aan een tafel gezeten bij Best Kept Secret? Meerdink! Hap Stap festival? Je raadt het al: ook hier werk van Meerdink.

Lees verder
Thumbnail

VVBHUSAN: Het gemis is groot

Juli-Aug 2020

‘Als ik niet meer alle medewerkers bij naam ken, dan verkoop ik mijn bedrijf’, vertelt Corné Geerts van VVBHUSAN. Hij is bloedserieus. Het DNA van zijn organisatie is al 40 jaar niet veranderd. ‘Het familiaire zit erin gebakken sinds mijn vader Wil het bedrijf begon en daar ben ik trots op.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven